pragmatopoihse-to-onoiro-sou

Ο Νόμος της Επιτυχίας είναι ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάθε στόχο και να πραγματοποιήσεις κάθε όνειρό σου. Η επιτυχία στη φιλοσοφία του Napoleon Hill δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια του πλούτου και της φήμης.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιτύχει σε κάθε τομέα της ζωής του. Προσωπικά, πνευματικά και, φυσικά, οικονομικά. Η φιλοσοφία του Napoleon Hill απαρτίζεται από τα βήματα που καλείται να ακολουθήσει ο αναγνώστης και που θα τον οδηγήσουν στην επίτευξη της προσωπικής του επιτυχίας. Καθώς προχωράς με τη μελέτη του Νόμου της Επιτυχίας είναι καλό να κρατάς σημειώσεις, προσθέτοντας τις δικές σου ιδέες από προσωπικές σου εμπειρίες και να κάνεις διασταυρώσεις από άλλες πηγές, διαφορετικές πηγές. Με αυτόν τον τρόπο θα επιβεβαιώσεις τα όσα γράφονται στο βιβλίο και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πιο άμεσο και αποδοτικό.

Προσοχή όμως! Μην επικεντρωθείς μόνο στα κεφάλαια που σου αρέσουν περισσότερο. Ο Νόμος της Επιτυχίας είναι συνεργατική φιλοσοφία.

Κάθε κομμάτι της έχει ξεχωριστή σημασία, αλλά για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να μελετήσεις, να συνδυάσεις και να εφαρμόσεις τα βήματα που προτείνονται σε ολόκληρο το βιβλίο.

Είναι κάτι σαν να φτιάχνεις ένα γλυκό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλα τα υλικά όπως αναγράφονται στη συνταγή και με τη σωστή αναλογία, για να έχεις το γλυκό που επιθυμείς.

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα ελληνικής συνεργατικής προσπάθειας. Κρατώντας το στα χέρια σου θα νιώσεις ότι όσοι ασχολήθηκαν με το να μεταφραστεί και να εκδοθεί το βιβλίο του Νόμου της Επιτυχίας στα Ελληνικά, έβαλαν την καρδιά τους για να φτάσει σε εσένα.  Στοιχεία όπως το καλαίσθητο εξώφυλλο, το προστατευτικό κουτάκι, ο σελιδοδείκτης σε συνδυασμό με την αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας μετάφραση ακολουθώντας πιστά την πρωτότυπη έκδοση και δομή του 1928,  επιβεβαιώνουν το παραπάνω.

Μελετώντας ολόκληρο το βιβλίο θα νιώσεις ότι ο Napoleon Hill είναι ένας χαρισματικός συγγραφέας, με ιδέες πολύ μπροστά από την εποχή του. Με τη σημερινή τεχνολογία, αρκετά σημεία της φιλοσοφίας του αποδεικνύονται μέσω της Νευροεπιστήμης (Neuroscience).

Και μην το μελετήσεις μόνο μία φορά. Μελέτησέ το ξανά και ξανά, ίσως κάθε 6 μήνες με ένα έτος. Κάθε φορά θα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο που δεν ήταν εκεί πριν. Η φιλοσοφία του έχει αγγίξει καρδιές σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Εύχομαι να αγγίξει και τη δική σου καρδιά και να καταστεί η αφετηρία που θα σε οδηγήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και το πραγματικό σκοπό της ζωής σου…

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ