θελω να το αποκτησω "Η σκέψη είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο".
Ο Νομος της Επιτυχιας
THINK AND GROW RICH

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ

Τα πλούτη δεν αποτιμώνται πάντα σε χρήμα!
Το χρήμα και τα υλικά αγαθά είναι απαραίτητα για τη σωματική και νοητική ελευθερία, αλλά κάποιοι θεωρούν ότι ο μεγαλύτερος πλούτος μπορεί να αποτιμηθεί μόνο ως διαρκείς φιλίες, αρμονικές οικογενειακές σχέσεις, συμπάθεια και κατανόηση μεταξύ συνεργατών και εσωτερική αρμονία που φέρνει τη γαλήνη του νου, μετρήσιμη μόνο με πνευματικούς όρους!
Όλοι όσοι διάβασαν, κατανόησαν και εφάρμοσαν αυτή τη φιλοσοφία, θα προετοιμαστούν καλύτερα για να προσελκύσουν και να απολαύσουν αυτή την ανώτερη «περιουσία» που είναι πάντα –και θα είναι για πάντα– απρόσιτη σε όσους δεν είναι έτοιμοι.
Συνεπώς, προετοιμάσου, όταν εκτεθείς στην επιρροή αυτής της φιλοσοφίας, να βιώσεις μια ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΖΩΗ χάρη στην οποία θα μπορέσεις να βρεις τον δρόμο σου με αρμονία και κατανόηση, αλλά και να ετοιμαστείς για να συσσωρεύσεις άφθονα υλικά πλούτη.
Θα το τολμήσεις;
ΕΣΥ

Θα το τολμήσεις;

Το βιβλίο αυτό, ΔΕΝ είναι ένα απλό «εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης».
Ούτε ένας τυφλοσούρτης που αρκεί να το διαβάσει κανείς στα πεταχτά για να ωφεληθεί. Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ γράφτηκε για να ψυχαγωγήσει.
Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαβαστεί και να αφομοιωθεί μόνο σε λίγες ημέρες, ούτε μόνο σε λίγες εβδομάδες.
Που επιθυμείς περισσότερο;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

Που επιθυμείς περισσότερο;

Χρήμα, Δόξα, Δύναμη, Ικανοποίηση, Προσωπικότητα, Γαλήνη του Νου, Ευτυχία;

Σε 13 βήματα
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Σε 13 βήματα

Προτού εφαρμόσεις επιτυχημένα οποιοδήποτε τμήμα αυτής της φιλοσοφίας, ο νους σου πρέπει να προετοιμαστεί για να τη λάβει. Η προετοιμασία δεν είναι δύσκολη. Αρχίζει με μελέτη, ανάλυση και κατανόηση των τριών εχθρών που θα πρέπει να εξαλείψεις.

Σκέψου και Πλούτισε

,
"Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις". Κοιτάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας, θα δεις ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Και, πράγματι, αυτό ισχύει. Ισχύει όμως μόνο για τους τολμηρούς. Εσύ, θα το τολμήσεις;

16.90

THE LAW OF SUCCESS
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ - Η ΤΑΙΝΙΑ
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ