PUBLISHING_skinothetisefinal.jpg-3jpg

Προτού προσεγγίσουμε τις θεμελιώδεις αρχές αυτού του μαθήματος, ωφελεί να έχεις υπόψη σου ότι το μάθημα είναι πρακτικό: σου κομίζει τις ανακαλύψεις άνω των είκοσι πέντε χρόνων έρευνας και έχει την έγκριση εξεχόντων και εξεχουσών επιστημόνων όλου του κόσμου που ήλεγξαν κάθε αρχή που περιγράφει.

Ο σκεπτικισμός είναι ο θανατηφόρος εχθρός της προόδου και της αυτοανάπτυξης. Μπορείς κάλλιστα να πετάξεις το βιβλίο παράμερα και να σταματήσεις εδώ, σαν να αντιμετώπιζες το μάθημα με την αίσθηση ότι γράφτηκε από κάποιον εκκεντρικό θεωρητικό που ποτέ δεν δοκίμασε τις αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται.

Σίγουρα δεν είναι εποχή για σκεπτικιστές, επειδή είναι εποχή που θα δούμε περισσότερους νόμους της Φύσης να αποκαλύπτονται και να τιθασεύονται απ’ όσους ανακαλύφθηκαν στην προηγούμενη Ιστορία της ανθρωπότητας.

Μέσα σε τρεις δεκαετίες γίναμε μάρτυρες της κατάκτησης του αέρα. Εξερευνήσαμε τον ωκεανό. Εξαλείψαμε τις αποστάσεις πάνω στη γη. Δαμάσαμε τον κεραυνό και τον ζέψαμε στους τροχούς της βιομηχανίας. Κάναμε δέντρα να φυτρώσουν εκεί που πριν δεν φύτρωνε τίποτα. Έχουμε στιγμιαίες επικοινωνίες ανάμεσα στα έθνη του κόσμου. Πράγματι, η εποχή μας είναι εποχή διαφώτισης και ανάπτυξης, αλλά μόλις που έχουμε ξύσει την επιφάνεια αυτής της γνώσης.

Ωστόσο, όταν ξεκλειδώσουμε την πύλη που οδηγεί στη μυστική ισχύ που είναι αποθηκευμένη μέσα μας, θα αποκτήσουμε γνώση που θα κάνει κάθε προηγούμενη ανακάλυψη να χλομιάσει από τη σύγκριση.

Η σκέψη είναι η πιο οργανωμένη μορφή ενέργειας γνωστή στον άνθρωπο και η εποχή μας είναι εποχή πειραματισμού και έρευνας που θα φέρει μεγαλύτερη κατανόηση της μυστηριώδους δύναμης που λέγεται σκέψη, η οποία εδράζεται μέσα μας. Έχουμε ήδη βρει ότι ο άνθρωπος μπορεί να απορρίψει τα συσσωρευμένα αποτελέσματα χιλίων γενεών φόβου με τη βοήθεια της αρχής της Αυθυποβολής. Ήδη ανακαλύψαμε ότι ο φόβος είναι το κύριο αίτιο της φτώχειας, της αποτυχίας και της δυστυχίας, που παίρνει χίλιες διαφορετικές μορφές. Έχουμε ήδη ανακαλύψει ότι:

όποιος κυριαρχεί στον φόβο μπορεί να καταφέρει άθλους πρακτικά σε κάθε εγχείρημα, παρ’ όλες τις προσπάθειες να νικηθεί.

Η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης ξεκινά με την εξάλειψη του δαίμονα που ονομάζεται φόβος, ο οποίος κάθεται στον ώμο του ανθρώπου και του ψιθυρίζει στο αυτί: «Δεν μπορείς να το κάνεις, φοβάσαι να προσπαθήσεις, φοβάσαι τι θα πει ο κόσμος, φοβάσαι ότι θα αποτύχεις, φοβάσαι ότι δεν έχεις την ικανότητα».

Αυτός ο δαίμονας του φόβου ζυγώνει. Η επιστήμη έχει ανακαλύψει ένα θανατηφόρο όπλο που τον διώχνει και αυτό το μάθημα περί αυτοπεποίθησης θα σου παραδώσει αυτό το όπλο για τη μάχη σου με τον προαιώνιο εχθρό της προόδου, τον φόβο.

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ