to-protos-bima-tis-epitixias

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις ποιος είναι ο κύριος σκοπός σου στη ζωή.

Το επόμενο βήμα είναι να τον γράψεις σε ένα χαρτί, με σαφήνεια και συνοπτικά.

Κατόπιν θα γράψεις στο χαρτί και το πλάνο ή τα πλάνα με τα οποία προτίθεσαι να πετύχεις το αντικείμενο του σκοπού σου.

Το επόμενο και τελικό βήμα είναι να συνάψεις συμμαχία με το άτομο ή τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί σου, ώστε να υλοποιηθούν τα πλάνα και να μετασχηματιστεί σε πραγματικότητα ο συγκεκριμένος κύριος σκοπός.

Σκοπός αυτής της φιλικής συμμαχίας είναι να εφαρμοστεί ο νόμος του «Κυρίαρχου Νου», ώστε να υποστηρίξει τα πλάνα σου.

Η συμμαχία θα πρέπει να γίνει με εκείνους που ενστερνίζονται βαθιά το μεγαλύτερο συμφέρον σου.

Εάν είσαι παντρεμένος, η σύζυγός σου θα πρέπει να γίνει μέλος της συμμαχίας, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ανάμεσά σας φυσιολογική εμπιστοσύνη και συμπάθεια. Άλλα μέλη της συμμαχίας μπορεί να είναι η μητέρα, ο πατέρας, τα αδέλφια σας, ή κάποιος στενός φίλος ή συγγενής.

Εάν είσαι ανύπαντρος, η κοπέλα σου, εάν έχεις, θα πρέπει να γίνει μέλος της συμμαχίας. Δεν είναι αστείο –μελετάς έναν από τους πλέον πανίσχυρους νόμους του ανθρώπινου νου και θα εξυπηρετήσεις καλύτερα το συμφέρον σου, εάν ακολουθήσεις τους κανόνες που τίθενται στο μάθημα με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος πού θα σε οδηγήσουν.

Όσοι συνασπιστούν μαζί σου στο πλαίσιο φιλικής συμμαχίας με σκοπό να σε βοηθήσουν στη δημιουργία ενός «Κυρίαρχου Νου», θα πρέπει να υπογράψουν μαζί σου τη δήλωση του αντικειμένου του συγκεκριμένου, κύριου σκοπού. Κάθε μέλος της συμμαχίας θα πρέπει να γνωρίζει πλήρως τη φύση του σκοπού της συμμαχίας. Ακόμα περισσότερο, κάθε μέλος θα πρέπει να είναι σε εγκάρδια αρμονία με το αντικείμενο και να έχει απόλυτη συμπάθεια προς εσένα. Κάθε μέλος της συμμαχίας θα πρέπει να έχει αντίγραφο της δήλωσης του συγκεκριμένου, κύριου σκοπού. Με αυτή την εξαίρεση ωστόσο: πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε το αντικείμενο του κύριου σκοπού μεταξύ σας και μόνο. Ο κόσμος είναι γεμάτος Άπιστους Θωμάδες και δεν θα ωφελήσει τον σκοπό σου να έχεις αυτούς τους κουφιοκέφαλους φλύαρους να κοροϊδεύουν εσένα και τις φιλοδοξίες σου.

Θυμήσου: χρειάζεσαι φιλική ενθάρρυνση και βοήθεια, όχι περιφρόνηση και αμφιβολία.

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ