Φιλοσοφία Workshop

Ο Νομος της Επιτυχιας
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ WORKSHOP-ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του βιβλίου και οι διαχρονικές αρχές της φιλοσοφίας του Napoleon Hill, είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία ιδρύθηκε ο εκδοτικός οίκος THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING.

Η αγάπη μας για την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη μας ώθησε να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά εκδηλώσεων και workshops, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές σας, να διευρύνουν τους ορίζοντές σας και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σας.

“Ο Νόμος της Επιτυχίας” ανοίγει τις πόρτες του στον υπέροχο χώρο του, που φιλοδοξεί να γίνει ένας ζωντανός κόμβος γνώσης και πολιτισμού και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με ποικίλη θεματολογία. Αυτά τα workshops είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το όραμα και το ίδιο πάθος για την αυτοβελτίωση και τη γνώση.

Η δέσμευσή μας είναι να συμβάλουμε μέσα από αυτές τις βιωματικές δράσεις στην προώθηση της αληθινής φιλοσοφίας που στηρίζει κάθε μορφή προσωπικής επιτυχίας. Όπως λέει και ο Napoleon Hill: «Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις είναι το μυαλό σου.» Ελάτε να αξιοποιήσουμε μαζί αυτήν τη δύναμη, να σκηνοθετήσουμε το μέλλον μας και να ανοίξουμε νέους δρόμους για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη.

Επενδύστε στον εαυτό σας και γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!

55

WORKSHOP-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

750

ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ

15

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

8

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ο Νόμος της Επιτυχίας δεν είναι απλά ένα ακόμα βιβλίο. Είναι η απαρχή μιας μεγάλης αλλαγής στη ζωή των ανθρώπων που το διάβασαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Φράγκων 20, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη, 54625

Τηλέφωνο: 2310 271207

EMAIL

info@thelawofsuccesspublishing.gr

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Μείνετε Συντονισμένοι!

βιβλία προσωπικής εξέλιξης
Θέλετε να σας ενημερώνουμε για τα workshops | events που διοργανώνουμε;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

Forma Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Workshop - Σεμινάρια

"*" indicates required fields

Untitled
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ