θελω να το αποκτησω "Η σκέψη είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο".
Ο Νομος της Επιτυχιας
Σκηνοθέτησε τη ζωή σου σε 13 Βήματα

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ

Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΟΣ
Το Πρώτο Βήμα προς τα Πλούτη
Εάν αυτό που θες να κάνεις είναι σωστό και εσύ το πιστεύεις, τότε κάν’ το! Βάλε το όνειρό σου μπροστά και μη σε νοιάζει τι θα πουν οι «άλλοι» εάν συναντήσεις μια πρόσκαιρη ήττα, γιατί οι «άλλοι» ίσως δεν ξέρουν πως ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΜΙΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
Η ΠΥΡΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ είναι η αφετηρία από την οποία πρέπει να απογειωθεί ο ονειροπόλος. Τα όνειρα δεν γεννιούνται από αδιαφορία, τεμπελιά και έλλειψη φιλοδοξίας.
ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
Το Δεύτερο Βήμα προς τα Πλούτη
Η ΠΙΣΤΗ είναι το «αιώνιο ελιξίριο» που δίνει ζωή, δύναμη και δράση στον παλμό της σκέψης!
Η ΠΙΣΤΗ είναι η αφετηρία κάθε συσσώρευσης πλούτου!
Η ΠΙΣΤΗ είναι η βάση κάθε «θαύματος» και κάθε μυστηρίου που δεν μπορεί να αναλυθεί με τους κανόνες της επιστήμης!
Η ΠΙΣΤΗ είναι το μόνο γνωστό αντίδοτο για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
Η ΠΙΣΤΗ είναι το στοιχείο, το «χημικό», που όταν αναμειχθεί με την προσευχή προσφέρει άμεση επικοινωνία με την Άπειρη Ευφυΐα.
Η ΠΙΣΤΗ είναι το στοιχείο που μετασχηματίζει τη συνηθισμένη δόνηση της σκέψης, δημιουργημένη από τον πεπερασμένο νου, στο πνευματικό της ισοδύναμο.
Η ΠΙΣΤΗ είναι ο μοναδικός παράγοντας μέσω του οποίου η κοσμική δύναμη της Άπειρης Ευφυΐας μπορεί να τιθασευτεί και να χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο.
ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ
Το Τρίτο Βήμα προς τα Πλούτη
Η φύση έχει πλάσει τον άνθρωπο έτσι, ώστε αυτός να έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ στο υλικό που φτάνει στο υποσυνείδητο, μέσω των πέντε αισθήσεων, παρότι αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά ο άνθρωπος ΑΣΚΕΙ πάντα αυτόν τον έλεγχο. Στη μεγάλη πλειονότητα ΔΕΝ τον ασκεί, και αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί περνούν τη ζωή τους στη φτώχεια.
Θυμήσου τι είπαμε για το υποσυνείδητο, ότι μοιάζει με εύφορο κήπο όπου τα ζιζάνια θα βλαστήσουν με αφθονία, εάν δεν σπείρουμε σπόρους πιο ωφέλιμων φυτών. Η ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ είναι ο μηχανισμός ελέγχου μέσω του οποίου μπορείς εκούσια να ταΐσεις το υποσυνείδητό σου με σκέψεις δημιουργικής φύσης ή, αμελώντας το, να επιτρέψεις σε καταστρεπτικές σκέψεις να τρυπώσουν στον εύφορο κήπο του μυαλού σου.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΄Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Το Τέταρτο Βήμα προς τα Πλούτη
Η ΓΝΩΣΗ δεν θα ελκύσει το χρήμα, εκτός εάν οργανωθεί και κατευθυνθεί ευφυώς μέσω πρακτικών ΠΛΑΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ προς τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ συσσώρευσης χρημάτων. Η αδυναμία κατανόησης αυτού του γεγονότος έχει αποτελέσει αιτία σύγχυσης για εκατομμύρια ανθρώπους που λανθασμένα πιστεύουν ότι «η γνώση είναι ισχύς». Δεν ισχύει αυτό! Η γνώση είναι εν δυνάμει ισχύς. Γίνεται ισχύς μόνο όταν και εάν οργανωθεί σε συγκεκριμένα πλάνα δράσης και κατευθυνθεί προς έναν συγκεκριμένο σκοπό.
Ο εκπαιδευμένος άνθρωπος δεν είναι απαραιτήτως ένας που έχει άφθονη γενική ή ειδική γνώση. Ο εκπαιδευμένος είναι εκείνος που έχει αναπτύξει τόσο τις ικανότητες του μυαλού του, έτσι ώστε να αποκτά ό,τι θέλει, ή το ισοδύναμό του, χωρίς να παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
Το Πέμπτο Βήμα προς τα Πλούτη
  Η συνθετική φαντασία είναι εκείνη που θα χρησιμοποιηθεί συχνότερα στη  διαδικασία μετασχηματισμού της ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ σε χρήμα, αλλά πρέπει να έχεις κατά νου ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και περιστάσεις όπου θα απαιτηθεί χρήση και της δημιουργικής φαντασίας επίσης.
Η φαντασία μπορεί να αποδυναμωθεί από την αδράνεια. Μπορεί να αναζωογονηθεί και να οξυνθεί μέσω της ΧΡΗΣΗΣ. Η φαντασία δεν πεθαίνει, αν και μπορεί να πέσει σε λήθαργο από την έλλειψη χρήσης.
Η ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Το Έκτο Βήμα προς τα Πλούτη
Èμαθες πως όλα όσα δημιουργεί ή αποκτά ο άνθρωπος, ξεκινούν με τη μορφή ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, ότι η επιθυμία κάνει τα πρώτα της βήματα, από το αφηρημένο στο συγκεκριμένο, στο εργαστήριο της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ όπου δημιουργούνται και οργανώνονται τα ΠΛΑΝΑ για τη μετάβασή της.
Στο δεύτερο κεφάλαιο σου δόθηκαν οδηγίες να κάνεις έξι συγκεκριμένα πρακτικά βήματα ως πρώτη κίνηση για τον μετασχηματισμό της επιθυμίας για χρήμα στο χρηματικό της ισοδύναμο. Ένα από αυτά είναι η κατάστρωση ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ πρακτικού πλάνου ή πλάνων, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί ο μετασχηματισμός.
Σε αυτό το κεφάλαιο θα σου δοθούν οδηγίες πώς να καταστρώνεις πρακτικά πλάνα…
Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Το Έβδομο Βήμα προς τα Πλούτη
Η ακριβής ανάλυση άνω των 25.000 ανδρών και γυναικών που βίωσαν την αποτυχία, αποκάλυψε ότι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ήταν κοντά στην κορυφή της λίστας των 30 βασικών αιτίων ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ. Αυτό δεν είναι απλή θεωρία –είναι γεγονός.
Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, το αντίθετο της ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, αποτελεί κοινό εχθρό που πρακτικά κάθε άνθρωπος πρέπει να νικήσει.
Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την ικανότητά σου να καταλήγεις σε γρήγορες και σαφείς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, όταν τελειώσεις το διάβασμα του βιβλίου και είσαι έτοιμος να αρχίσεις να ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ τις αρχές που περιγράφει.
Έχεις μυαλό και νου δικά σου. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ και κατάληξε στις δικές σου αποφάσεις. Εάν χρειάζεσαι δεδομένα ή πληροφορίες από άλλους που θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε αποφάσεις, όπως πιθανώς θα κάνεις σε πολλές περιπτώσεις, απόκτησε αυτά τα δεδομένα, ή εξασφάλισε αθόρυβα τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, χωρίς να αποκαλύπτεις τον σκοπό σου.
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΠΙΣΤΗ
Το Όγδοο Βήμα προς τα Πλούτη
Ο συγγραφέας σε τσεκάρει στο σημείο αυτό, επειδή η έλλειψη επιμονής αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες αποτυχίας. Επιπλέον, η εμπειρία του με χιλιάδες ανθρώπους απέδειξε ότι η έλλειψη επιμονής είναι αδυναμία κοινή στην πλειονότητα των ανθρώπων. Είναι αδυναμία που μπορεί να υπερνικηθεί με προσπάθεια. Η ευκολία με την οποία η έλλειψη επιμονής μπορεί να υπερνικηθεί, εξαρτάται ολοκληρωτικά από την ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.
Εάν ανακαλύψεις ότι υστερείς σε ΕΠΙΜΟΝΗ, επικέντρωσε την προσοχή σου στις οδηγίες που υπάρχουν σε αυτό το κεφάλαιο.
Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
Το Ένατο Βήμα προς τα Πλούτη
Η ΙΣΧΥΣ είναι απαραίτητη για την επιτυχία.
Τα ΠΛΑΝΑ είναι αδρανή και άχρηστα χωρίς επαρκή ΙΣΧΥ να μετασχηματιστούν σε ΔΡΑΣΗ. Στο κεφάλαιο αυτό θα περιγράψουμε τη μέθοδο με την οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει και να εφαρμόσει την ΙΣΧΥ.
Η ΙΣΧΥΣ μπορεί να προσδιοριστεί ως «οργανωμένη και έξυπνα κατευθυνόμενη ΓΝΩΣΗ». Η ισχύς, όπως αναφέρεται εδώ ο όρος, είναι η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ προσπάθεια, επαρκής να βοηθήσει κάποιον να μετασχηματίσει την ΕΠΙΘΥΜΙΑ στο χρηματικό της ισοδύναμο. Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ προσπάθεια είναι ο συντονισμός της προσπάθειας δύο ή περισσότερων, που δουλεύουν προς έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκοπό, με πνεύμα αρμονίας.
Το Δέκατο Βήμα προς τα Πλούτη
Η σημασία της λέξης «μεταστοιχείωση» είναι, με απλά λόγια, «η μεταλλαγή ενός στοιχείου, ή μίας μορφής ενέργειας, σε άλλη».
Το συναίσθημα του σεξ δημιουργεί μια νοητική κατάσταση.
Εξαιτίας της άγνοιας πάνω στο θέμα, αυτή η νοητική κατάσταση συνδέεται εν γένει με τη σωματική πράξη. Και εξαιτίας ακατάλληλων επιρροών στις οποίες έχουν υποβληθεί οι περισσότεροι όταν απέκτησαν γνώση για το σεξ, έχει υπάρξει μεγάλη μεροληψία.
Το συναίσθημα του σεξ έχει τρεις δημιουργικές προοπτικές, τις εξής:
1. Τη διαιώνιση της ανθρωπότητας.
2. Τη διατήρηση της υγείας (ως θεραπευτικό μέσον είναι ασύγκριτο).
3. Τη μεταμόρφωση της μετριότητας σε μεγαλοφυΐα μέσω της μεταστοιχείωσης.
Η μεταστοιχείωση του σεξ είναι απλή και εύκολα εξηγήσιμη…

“Μπορείς να το κάνεις εάν πιστέψεις ότι μπορείς!”

Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
Το Ενδέκατο Βήμα προς τα Πλούτη
ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΡΑ–ΝΥΧΤΑ. Μέσω κάποιας διαδικασίας, άγνωστης στον άνθρωπο, το υποσυνείδητο αντλεί από τις δυνάμεις της Άπειρης Ευφυΐας και μετασχηματίζει τις επιθυμίες στο υλικό τους ισοδύναμο, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο πρακτικά μέσα με τα οποία μπορεί να γίνει αυτό.
Δεν μπορείς να ελέγξεις ολοκληρωτικά το υποσυνείδητο, αλλά μπορείς να του παραδώσεις οποιοδήποτε πλάνο, επιθυμία ή σκοπό επιθυμείς να μετασχηματίσεις σε απτή μορφή. Διάβασε ξανά τις οδηγίες χρήσης του υποσυνείδητου στο κεφάλαιο για την αυθυποβολή.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που στηρίζουν την πεποίθηση πως το υποσυνείδητο είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ανθρώπου και Άπειρης Ευφυΐας. Είναι το διάμεσο με το οποίο μπορεί να αντλήσει κανείς τις δυνάμεις της Άπειρης Ευφυΐας. Μόνο αυτό περιέχει τη μυστική διαδικασία με την οποία οι νοητικοί παλμοί τροποποιούνται και μεταλλάσσονται στο πνευματικό τους ισοδύναμο.
ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗΣ ΣΚΕΨΕΩΝ
Το Δωδέκατο Βήμα προς τα Πλούτη
  Η κρίση έφερε τον κόσμο στα πρόθυρα της κατανόησης δυνάμεων που είναι αδιόρατες και αθέατες. Σε παλιότερες εποχές, ο άνθρωπος εξαρτιόταν πολύ από τις φυσικές αισθήσεις και η γνώση του περιοριζόταν στα υλικά αντικείμενα που μπορούσε να δει, να αγγίξει, να ζυγίσει και να μετρήσει.
Μπαίνουμε τώρα στη θαυμαστότερη εποχή –μία εποχή που θα μας διδάξει πολλά για τις αόρατες δυνάμεις στον κόσμο γύρω μας. Ζώντας σε αυτή την εποχή, ίσως να μάθουμε ότι ο «άλλος εαυτός» είναι ισχυρότερος από τον υλικό εαυτό που βλέπουμε όταν κοιτάμε στον καθρέφτη.
Η ΠΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
Το Δέκατο Τρίτο Βήμα προς τα Πλούτη
  Η ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ είναι το μέρος του υποσυνείδητου που αναφέρεται ως Δημιουργική Φαντασία. Αναφέρθηκε, επίσης, και ως «συσκευή λήψης», μέσω της οποίας ιδέες, πλάνα και σκέψεις γεννιούνται ξαφνικά στον νου. Αυτές οι «αστραπές» ονομάζονται καμιά φορά και διαισθήσεις ή εμπνεύσεις.
Η έκτη αίσθηση είναι υπεράνω περιγραφής! Δεν μπορεί να περιγραφεί σε ένα άτομο που δεν έχει κάνει κτήμα του τις άλλες αρχές αυτής της φιλοσοφίας, επειδή το άτομο αυτό δεν έχει γνώση και εμπειρία για να συγκρίνει με αυτές την έκτη αίσθηση. Η κατανόηση της έκτης αίσθησης έρχεται μόνο μέσω ανάπτυξης του νου εκ των έσω. Μάλλον η έκτη αίσθηση είναι το μέσο επαφής μεταξύ πεπερασμένου νου του ανθρώπου και  Άπειρης Ευφυΐας και για τον λόγο αυτόν είναι κράμα πνευματικού και νοητικού. Πιστεύεται ότι είναι το σημείο στο οποίο ο νους του ανθρώπου έρχεται σε επαφή με τον Συμπαντικό Νου.

Σκέψου και Πλούτισε

,
"Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις". Κοιτάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας, θα δεις ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Και, πράγματι, αυτό ισχύει. Ισχύει όμως μόνο για τους τολμηρούς. Εσύ, θα το τολμήσεις;

16.90

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ