Slide θελω να το αποκτησω “Μπορείς να το κάνεις εάν πιστέψεις ότι μπορείς!”
Ο Νομος της Επιτυχιας
16 Μαθήματα

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Α’ ΤΟΜΟΣ

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΝΟΥΣ μπορεί να δημιουργηθεί μέσω συνδυασμού ή συγχώνευσης, σε πνεύμα απόλυτης αρμονίας, δύο ή περισσότερων νοών. Από αυτή την αρμονική ανάμειξη, η χημεία του νου δημιουργεί έναν τρίτο νου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν ή όλους τους μεμονωμένους νόες. Αυτός ο Κυρίαρχος Νους παραμένει διαθέσιμος όσο συνεχίζεται η φιλική, αρμονική συμμαχία ανάμεσα στους μεμονωμένους νόες. Μόλις διασπαστεί η φιλική συμμαχία, θα αποσυντεθεί και κάθε απόδειξη της προηγούμενης ύπαρξής του θα εξαφανιστεί.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ θα σε διδάξει πώς να αξιοποιήσεις την προσπάθεια που οι περισσότεροι χαραμίζουν προσπαθώντας να βρουν την εργασία της ζωής τους. Αυτό το μάθημα θα σου δείξει πώς να ξεμπερδεύεις μια για πάντα από την έλλειψη σκοπού και πώς να αφιερώνεσαι ψυχή τε και σώματι σε έναν συγκεκριμένο και καλά καθορισμένο στόχο ως έργο ζωής.

Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις στους έξι βασικούς φόβους που ταλανίζουν τον κάθε άνθρωπο – τον φόβο της Φτώχειας, τον φόβο της Αρρώστιας, τον φόβο των Γηρατειών, τον φόβο της Επίκρισης, τον Φόβο της Απώλειας της Αγάπης Κάποιου και τον Φόβο του Θανάτου. Θα σου διδάξει τη διαφορά μεταξύ εγωπάθειας και πραγματικής αυτοπεποίθησης, η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένη και εκμεταλλεύσιμη γνώση.

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ θα σε διδάξει πώς να κατανέμεις συστηματικά το εισόδημά σου, έτσι ώστε ένα σημαντικό ποσοστό του να συσσωρεύεται σταθερά, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες γνωστές πηγές προσωπικής δύναμης. Κανείς δεν μπορεί να πετύχει στη ζωή εάν δεν αποταμιεύει χρήματα. Δεν υπάρχει εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα και κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ θα σου δείξουν πώς να γίνεις ηγέτης αντί ακόλουθος στον χώρο που θα επιλέξεις να δραστηριοποιηθείς. Θα σου αναπτύξει το ένστικτο της ηγεσίας, το οποίο θα σε κάνει βαθμιαία να ανέλθεις στην κορυφή όλων αυτών που συμμετέχεις.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ θα σου διεγείρει τον νου, ώστε να συλλαμβάνεις νέες ιδέες και να αναπτύσσεις νέα σχέδια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον Συγκεκριμένο, Κύριο Σκοπό. Αυτό το μάθημα θα σε διδάξει πώς να «χτίζεις νέα σπίτια από παλιές πέτρες» – τρόπος του λέγειν. Θα σου δείξει πώς να δημιουργείς νέες ιδέες από παλιές, καλά γνωστές έννοιες, και πώς να βρίσκεις νέες χρήσεις για παλιές ιδέες. Αυτό το μάθημα από μόνο του ισοδυναμεί με μια πολύ πρακτική μέθοδο πωλήσεων και σίγουρα θα αποτελέσει πλούσιο χρυσωρυχείο γνώσης για το άτομο που θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ θα σε βοηθήσει να «παραγεμίσεις» με ενδιαφέρον για σένα και τις ιδέες σου όλους αυτούς με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή. Ο ενθουσιασμός είναι το θεμέλιο της Ευχάριστης Προσωπικότητας, την οποία πρέπει να έχεις, προκειμένου να επηρεάσεις άλλους να συνεργαστούν μαζί σου.

“Οτιδήποτε μπορεί το ανθρώπινο μυαλό να συλλάβει και να πιστέψει, μπορεί και να το πραγματοποιήσει ”.

B’ ΤΟΜΟΣ

Ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ είναι το «ρυθμιστικό γρανάζι» με το οποίο ελέγχεις τον ενθουσιασμό σου και τον κατευθύνεις εκεί που θέλεις. Αυτό το μάθημα θα σε διδάξει, με πολύ πρακτικό τρόπο, πώς θα γίνεις «αφέντης του πεπρωμένου σου και Καπετάνιος της Ψυχής σου».

Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της μεθόδου του Νόμου της Επιτυχίας. Θα σε διδάξει πώς να εκμεταλλεύεσαι τον Νόμο της Αυξανόμενης Ανταπόδοσης, που τελικά θα σου διασφαλίσει χρηματική ανταμοιβή πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο κοστολογούνται οι υπηρεσίες που προσφέρεις. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πραγματικός ηγέτης σε κανέναν τομέα της ζωής, εάν δεν αναπτύξει τη συνήθεια να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη δουλειά απ’ όση πληρώνεται.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι το «υπομόχλιο» πάνω στο οποίο πρέπει να τοποθετήσεις τον μοχλό των προσπαθειών σου. Και αν το τοποθετήσεις έξυπνα, μπορείς να μετακινήσεις βουνά ολόκληρα από εμπόδια. Αυτό το μάθημα μόνο έχει φτιάξει στρατιές από Αριστοτέχνες Πωλητές. Έχει αναπτύξει ηγέτες σε χρόνο ρεκόρ. Θα σε διδάξει πώς να μεταμορφώσεις την προσωπικότητά σου, έτσι ώστε να μπορείς να προσαρμόζεσαι είτε σε κάθε περιβάλλον είτε με κάθε άλλη προσωπικότητα, έτσι ώστε να κυριαρχείς εύκολα.

Η ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ είναι ένα από τα σημαντικότερα θεμέλια κάθε ανθεκτικής στον χρόνο επιτυχίας. Αυτό το μάθημα σε διδάσκει πώς να διαχωρίζεις τα «πραγματικά στοιχεία» από τις απλές «πληροφορίες». Σε διδάσκει πώς να οργανώνεις τα πραγματικά στοιχεία σε δύο κατηγορίες: τα «σημαντικά» και τα «μη σημαντικά». Σε διδάσκει πώς να καθορίσεις τι είναι «σημαντικό» πραγματικό στοιχείο. Σε διδάσκει πώς να χτίζεις συγκεκριμένα λειτουργικά σχέδια στο πλαίσιο οποιασδήποτε επιδίωξης, χρησιμοποιώντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σε διδάσκει πώς να εστιάζεις την προσοχή σου πάνω σε ένα αντικείμενο τη φορά, ώσπου να καταστρώσεις πρακτικά σχέδια για να κυριαρχήσεις πάνω στο αντικείμενο. Θα σε διδάξει πώς να συμμαχήσεις με άλλους, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις τη γνώση τους για να υποστηρίξεις τα δικά σου πλάνα και σκοπούς. Θα σου δώσει πρακτική, λειτουργική γνώση των δυνάμεων γύρω σου και θα σου δείξει πώς να τις δαμάζεις και να τις χρησιμοποιείς για να προωθείς το συμφέρον σου.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα σε διδάξει την αξία της ομαδικής εργασίας σε όλα όσα κάνεις. Στο μάθημα αυτό θα διδαχτείς πώς να εφαρμόζεις τον νόμο του «Κυρίαρχου Νου» που περιγράφεται στην Εισαγωγή και στο Δεύτερο Μάθημα. Αυτό το μάθημα θα σου δείξει πώς να συντονίζεις τις προσπάθειές σου με εκείνες των άλλων, έτσι ώστε οι προστριβές, η ζήλια, η διαμάχη, ο φθόνος και η απληστία να εξαλειφθούν. Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς όλα όσα έχουν μάθει άλλοι άνθρωποι για την εργασία στην οποία εμπλέκεσαι.

Η ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ θα σε διδάξει πώς να μετατρέψεις σε χρήσιμα εργαλεία όλα τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και όσα θα κάνεις στο μέλλον. Θα σε διδάξει τη διαφορά μεταξύ «αποτυχίας» και «πρόσκαιρης ήττας», διαφορά μεγάλη και πολύ σημαντική. Θα σε διδάξει πώς να κερδίζεις από τις αποτυχίες σου και από τις αποτυχίες των άλλων.

Η ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ θα σε διδάξει πώς να αποφύγεις τις καταστροφικές επιδράσεις της φυλετικής και θρησκευτικής προκατάληψης, η οποία σημαίνει ήττα για εκατομμύρια ανθρώπους που επιτρέπουν στον εαυτό τους να αναμειχθεί σε ανόητες διαφωνίες γι’ αυτά τα ζητήματα, δηλητηριάζοντας τον νου τους και κλείνοντας την πόρτα στη λογική και την έρευνα. Αυτό το μάθημα είναι ο δίδυμος αδελφός εκείνου πάνω στην ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ, επειδή κανείς δεν μπορεί να σκέφτεται ορθά χωρίς να αναπτύξει διαλλακτικότητα. Η αδιαλλαξία κλείνει το βιβλίο της Γνώσης και γράφει στο εξώφυλλο: «Τέρμα, τα έμαθα όλα!». Η αδιαλλαξία κάνει εχθρούς εκείνους που θα έπρεπε να είναι φίλοι. Καταστρέφει τις ευκαιρίες και γεμίζει τον νου με αμφιβολία, έλλειψη εμπιστοσύνης και προκατάληψη.

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑ θα σε διδάξει πώς να χρησιμοποιείς αυτόν τον μεγάλο συμπαντικό νόμο της ανθρώπινης συμπεριφοράς, έτσι ώστε να παίρνεις εύκολα την αρμονική συνεργασία κάθε ατόμου ή ομάδας ατόμων. Η έλλειψη κατανόησης του νόμου πάνω στον οποίο βασίζεται η φιλοσοφία του Χρυσού Κανόνα, είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες της αποτυχίας εκατομμυρίων ανθρώπων που παραμένουν στη δυστυχία, τη φτώχεια και την ανέχεια σε όλη τους τη ζωή. Αυτό το μάθημα δεν έχει καμία σχέση με οποιασδήποτε μορφής θρησκεία ούτε με τον σεκταριανισμό, όπως δεν έχουν ούτε τα άλλα μαθήματα της μεθόδου του Νόμου της Επιτυχίας.

Ο Νόμος της Επιτυχίας

,
Η επιτυχία έγκειται στο πώς προσαρμόζεις τον εαυτό σου στο ολοένα και αδιάκοπα εναλλασσόμενο περιβάλλον της ζωής, με πνεύμα αρμονίας και νηφαλιότητας. Η αρμονία βασίζεται στην κατανόηση των δυνάμεων που αποτελούν το περιβάλλον μας. Συνεπώς, η μέθοδος αυτή είναι στην πραγματικότητα ένας «οδικός χάρτης» που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, επειδή βοηθά τον μαθητή να ερμηνεύσει, να κατανοήσει και να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο τις δυνάμεις του περιβάλλοντος της ζωής.

39.00

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ