27 Ιουλίου

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πληροφορίες του Event

Φράγκων 20
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54625 Ελλάδα
2 Ιουνίου, 2024
11:00 - 16:00
Σε έναν κόσμο γεμάτο με συνεχή εξωτερικά ερεθίσματα και πιέσεις, είναι εύκολο να παραβλέψουμε έναν από τους πιο ισχυρούς πόρους που διαθέτουμε: τον εαυτό μας. Η ιδέα ότι «όλα όσα χρειαζόμαστε είναι μέσα μας» χρησιμεύει ως υπενθύμιση των απεριόριστων δυνατοτήτων μας. Από την αντιμετώπιση των προκλήσεων μέχρι την επίτευξη των ονείρων μας, η «εσωτερικής μας δύναμη και η σοφία » είναι αυτά τα στοιχεία που μπορούν να μας ωθήσουν να προχωρήσουμε με αξιοσημείωτους τρόπου

Βιωματικό Workshop: Όλα όσα χρειάζεσαι είναι μέσα σου

Σε έναν κόσμο γεμάτο συνεχή εξωτερικά ερεθίσματα και πιέσεις, είναι εύκολο να παραβλέψουμε έναν από τους πιο ισχυρούς πόρους που διαθέτουμε: τον εαυτό μας.

Η ιδέα ότι «όλα όσα χρειαζόμαστε είναι μέσα μας» χρησιμεύει ως υπενθύμιση των απεριόριστων δυνατοτήτων μας.

Από την αντιμετώπιση των προκλήσεων μέχρι την επίτευξη των ονείρων μας, η «εσωτερική μας δύναμη και η σοφία » είναι τα στοιχεία που μπορούν να μας ωθήσουν να προχωρήσουμε με αξιοσημείωτους τρόπους.
Η αξιοποίηση αυτής της έμφυτης δύναμης μπορεί να οδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη, την ανθεκτικότητα αλλά και την εσωτερική ολοκλήρωση.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθουμε να Αναγνωρίζουμε τη Δύναμη μέσα μας!
Συνήθως για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, την επιβεβαίωση, την αποδοχή, την επικύρωση ή την καθοδήγηση, ψάχνουμε έξω από τον εαυτό μας, ενώ η αλήθεια είναι ότι κουβαλάμε μέσα μας έναν τεράστιο πλούτο πόρων που περιμένουν να αξιοποιηθούν!

Σε αυτό το Workshop: 
  • Θα μάθεις τον τρόπο να εστιάζεις στην ιδέα ότι η δύναμη και οι πόροι που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε στη ζωή βρίσκονται ήδη μέσα μας.
  • Θα ανακαλύψεις επίσης τον τρόπο να αναγνωρίζεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις και να απελευθερώνεις τις δυνατότητες σου!
  • Μέσα από μια σειρά από διαδραστικές ασκήσεις, συζητήσεις και τεχνικές αυτογνωσίας, οι συμμετέχοντες θα καθοδηγηθούν στην εξερεύνηση του εαυτού τους και στην ανακάλυψη των κρυμμένων δυνατοτήτων τους.
  • Με την προσεγμένη καθοδήγηση και την υποστήριξη της εισηγήτριας, θα αποκτήσεις τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς!

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να ξεκλειδώνετε τον αληθινό σας εαυτό!

Γνωρίστε την εισηγήτρια του βιωματικού workshop Βίβιαν Μαγαλιά 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το workshop, θα διεξαχθεί στα γραφεία του εκδοτικού: Φράγκων 20 | Θεσσαλονίκη | 2ος όροφος

Για κρατήσεις θέσεων συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

"*" indicates required fields

Κοινοποίηση:
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ