18 Οκτωβρίου

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Πληροφορίες του Event

Φράγκων 20
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54625 Ελλάδα
20 Οκτωβρίου, 2024
11:00 - 14:00
Δεξιότητες επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή

Δεξιότητες επικοινωνίας στην καθημερινή ζωή!

Δύσκολο σπορ η επικοινωνία!
Θέλει δεξιότητες που κανείς δεν μας τις μαθαίνει στη ζωή μας.
Πόσο πιο εύκολα θα ήταν όμως τα πράγματα, αν γνωρίζαμε πώς να επικοινωνούμε τις σκέψεις μας, να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα φίλτρα, να ελέγχουμε τον παρορμητισμό μας και να λέμε τα πράγματα με έναν κατάλληλο τρόπο, ανάλογα με τον συνομιλητή μας!

Η αποτελεσματική επικοινωνία βελτιώνει τις σχέσεις, προστατεύει την αυτοεκτίμησή μας, μας κάνει πιο λειτουργικούς και θωρακίζει και την ψυχική μας υγεία.

Σε αυτή τη βιωματική συνάντηση θα μάθουμε για την αξία της επικοινωνίας και θα δοκιμάσουμε απλές και εφαρμόσιμες μεθόδους επικοινωνίας και χρήσιμα hacks (τεχνικές) που θα βοηθήσουν σε μια καλύτερη ζωή!

Ερωτήματα που θα διερευνήσουμε σε αυτό το σεμινάριο:
  • Πώς να λέμε κάτι και ο άλλος να το καταλαβαίνει;
  • Πώς να αξιοποιούμε έναν καυγά;
  • Ποιες είναι οι δεξιότητες προσεκτικής ακρόασης που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες;
  • Τι μηνύματα στέλνουμε με τη γλώσσα του σώματος;
  • Πώς βάζουμε όρια;
Σε ποιους απευθύνεται:

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους στην επικοινωνία. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που επιδιώκουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των διαπροσωπικών τους επαφών, για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους σχέσεις, καθώς και για φοιτητές που επιθυμούν να ενισχύσουν τις παρουσιαστικές τους δεξιότητες. Απευθύνεται επίσης σε διευθυντικά στελέχη που επιθυμούν να αποτελούν καλύτερους ηγέτες, και σε όποιον θέλει να εμβαθύνει στην κατανόηση και βελτίωση της διαπροσωπικής του επικοινωνίας.
Είναι επίσης κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές για τον έλεγχο της συναισθηματικής τους έκφρασης και την κατανόηση των μηνυμάτων που λαμβάνουν από τους άλλους.

Γνωρίστε την εισηγήτρια:
Δρ Καλλιόπη Εμμανουηλίδου – MEd, MEd, MSc, PhD, Ψυχολόγος και Συγγραφέας

Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MEd), τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση (MEd) και την Εκπαιδευτική Έρευνα (MSc). Έχει δίπλωμα γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής. Είναι κάτοχος διδακτορικού (PhD) με θέμα τη νοημοσύνη, τη χαρισματικότητα και το ταλέντο.

Έχει διδάξει μαθήματα ψυχολογίας και παιδαγωγικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια (άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου: 268475/6713), μεταφράστρια και επιμορφώτρια στη Θεσσαλονίκη.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων: Ψυχολογία της Διατροφής, Γυρίζω σελίδα στο άγχος, Γυρίζω σελίδα στη διατροφή, Γυρίζω σελίδα στη χαμηλή αυτοεκτίμηση, Ξαναστέκομαι στα πόδια μου,
Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει, Ψυχογαστρονομία, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Έχει μεγάλη επιμορφωτική εμπειρία και έχει παρουσιάσει εργασίες της σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το workshop, θα διεξαχθεί στα γραφεία του εκδοτικού: Φράγκων 20 | Θεσσαλονίκη | 2ος όροφος

Για κρατήσεις θέσεων συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 

"*" indicates required fields

Κοινοποίηση:
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ