27 Ιουλίου

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πληροφορίες του Event

12 Ιουνίου, 2024
18:00 - 21:00
Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον υπάρχει μια σταθερή αξία που θα σε διευκολύνει να πετυχαίνεις τους στόχους σου! Η αξία αυτή είναι η Ευχάριστη Προσωπικότητα – όπως περιγράφεται στο δέκατο μάθημα του βιβλίου «Ο Νόμος της Επιτυχίας» – η οποία είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις προσπάθειες σου και με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο να πετυχαίνεις τους στόχους σου.

Δημιουργία Ελκυστικής Προσωπικότητας

με τον Επικοινωνιολόγο και Συγγραφέα Λάκη Αργυρού

 Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον υπάρχει μια σταθερή αξία που θα σε διευκολύνει να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Η αξία αυτή είναι η Ευχάριστη Προσωπικότητα – όπως περιγράφεται στο δέκατο μάθημα του βιβλίου «Ο Νόμος της Επιτυχίας» – η οποία είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις προσπάθειες σου και με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Είναι το χαρακτηριστικό που έχει δημιουργήσει πλειάδα ηγετών και ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αριστοτεχνών στην επικοινωνία, την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στην πώληση και στην αρμονική συνύπαρξη.

Αν είστε έτοιμοι/έτοιμες να ανακαλύψετε το μυστικό που θα αναδείξει την αληθινή σας επιτυχία, αυτό το Σεμινάριο φτιάχτηκε για σας!

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι εσωτερικής μεταμόρφωσης, με έμφαση στη θετική νοοτροπία, την επικοινωνία με σεβασμό και ειλικρίνεια, και τη δέσμευση για σταθερή αυτοβελτίωση.

Το σεμινάριο σας καλεί να ανακαλύψετε τη δύναμη που κρύβεται πίσω από μια ευχάριστη προσωπικότητα. Ετοιμαστείτε να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και να επιτύχετε ό,τι ονειρεύεστε!

Με βάση το κεφάλαιο “Ευχάριστη Προσωπικότητα” του αριστουργήματος του Napoleon Hill “Ο Νόμος της Επιτυχίας”, σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία του εκπαιδευτή Λάκη Αργυρού, το Σεμινάριο αυτό θα σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για:
  • Αυτογνωσία: Ο συμμετέχοντας θα μάθει να κατανοεί καλύτερα τον εαυτό του, τις ανάγκες του και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να είναι πιο ευχάριστος και ικανοποιημένος.
  • Επικοινωνιακές Δεξιότητες: Θα αναπτύξει δεξιότητες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που θα του επιτρέπουν να είναι πιο θετικός και φιλικός προς τους άλλους.
  • Θετική Σκέψη: Θα εκπαιδευτεί σε τεχνικές θετικής σκέψης και αισιοδοξίας που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίζει τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και ενέργεια.
  • Ανάπτυξη Σχέσεων: Θα μάθει πώς να δημιουργεί και να διατηρεί θετικές σχέσεις με τους άλλους, καθιστώντας τις επαφές του πιο ευχάριστες και εποικοδομητικές.
  • Αυτοβελτίωση: Θα αναπτύξει την ικανότητα να βελτιώνει συνεχώς τον εαυτό του και να επιδιώκει την προσωπική ανάπτυξη και ευημερία.
  • Επίτευξη Στόχων: Θα μάθει πώς να θέτει στόχους που σχετίζονται με την ευχάριστη προσωπικότητα και πώς να τους επιτυγχάνει.

Αυτά τα οφέλη μπορούν να έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του συμμετέχοντα, βοηθώντας τον να είναι πιο ικανοποιημένος και ευχάριστος σε κάθε πτυχή της ζωής του.

 Σε ποιους απευθύνεται:

  • CEO, Στελέχη Επιχειρήσεων ή Οργανισμών, Διευθυντές Επιχειρήσεων
  • Διευθυντές Τμημάτων Πωλήσεων, Επικεφαλής Ομάδων Πωλητών, Πωλητές
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες, Επαγγελματικούς Συμβούλους
  • Όποιο/όποια επιθυμεί να έχει βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής του/της και θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους που συναναστρέφεται

 Η αλαζονεία, η ματαιοδοξία και ο εγωισμός δεν υπάρχουν ποτέ στα άτομα με ελκυστική προσωπικότητα. Μην εκλαμβάνετε την ταπεινοφροσύνη για δειλία. Η πραγματική ταπεινοφροσύνη είναι μια αναγνώριση του γεγονότος ότι ακόμα και οι σπουδαιότεροι άνθρωποι, μέσα στο πλαίσιο της ανθρώπινης ύπαρξης δεν είναι παρά τμήματα του όλου. Αναγνωρίστε ότι οι ευλογίες που έχετε είναι ένα χάρισμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το κοινό καλό και όχι θέμα καθημερινής συζήτησης.

Napoleon Hill, The Law of Success

 Σας περιμένουμε!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το σεμινάριο, θα διεξαχθεί στα γραφεία του εκδοτικού: Φράγκων 20 | Θεσσαλονίκη | 2ος όροφος

Για κρατήσεις θέσεων συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 

"*" indicates required fields

Κοινοποίηση:
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ