Slide θελω να το αποκτησω “Μπορείς να το κάνεις εάν πιστέψεις ότι μπορείς!”
Ο Νομος της Επιτυχιας
Η Φιλοσοφία του Βιβλίου

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Κρατάς στα χέρια σου τη μέθοδο για να βάλεις τα θεμέλια της Επιτυχίας. Εν πολλοίς, η επιτυχία έγκειται στο πώς προσαρμόζεις τον εαυτό σου στο ολοένα και αδιάκοπα εναλλασσόμενο περιβάλλον της ζωής, με πνεύμα αρμονίας και νηφαλιότητας. Η αρμονία βασίζεται στην κατανόηση των δυνάμεων που αποτελούν το περιβάλλον μας. Συνεπώς, η μέθοδος αυτή είναι στην πραγματικότητα ένας «οδικός χάρτης» που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, επειδή βοηθά τον μαθητή να ερμηνεύσει, να κατανοήσει και να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο τις δυνάμεις του περιβάλλοντος της ζωής.

Προτού αρχίσεις να διαβάζεις τα μαθήματα του Νόμου της Επιτυχίας, θα πρέπει να γνωρίσεις κάτι από την ιστορία της μεθόδου. Θα πρέπει να γνωρίσεις επακριβώς τι υπόσχεται σε όσους την ακολουθούν, ώσπου να αφομοιώσουν τους νόμους και τις αρχές πάνω στις οποίες βασίστηκε. Θα πρέπει να γνωρίσεις τα όρια, αλλά και τις προοπτικές της ως βοηθό σου στη μάχη για μια θέση στον κόσμο.

Από την άποψη της ψυχαγωγίας, η μέθοδος των Νόμων της Επιτυχίας θα ερχόταν μετά βίας στη δεύτερη θέση μετά τα μηνιαία περιοδικά ελαφριάς ψυχαγωγίας που υπάρχουν σήμερα στα περίπτερα.

Αυτή η μέθοδος δημιουργήθηκε για σοβαρά άτομα που αφιερώνουν ένα μέρος του χρόνου τους στο να πετύχουν στη ζωή. Ο συγγραφέας της μεθόδου των Νόμων της Επιτυχίας δεν προτίθεται να ανταγωνιστεί εκείνους που γράφουν με καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό.

Ο σκοπός του συγγραφέα στην ετοιμασία αυτής της μεθόδου ήταν διττός: από τη μία να βοηθήσει τον ευσυνείδητο μαθητή να βρει τις αδυναμίες του και από την άλλη να συμβάλει στη δημιουργία ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για να ξεπεραστούν αυτές οι αδυναμίες.

Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άνδρες και γυναίκες του κόσμου έπρεπε να διορθώσουν ορισμένα αδύνατα σημεία στην προσωπικότητά τους προτού ξεκινήσουν να πετυχαίνουν. Οι σημαντικότερες αδυναμίες που στέκουν εμπόδια ανάμεσα στο άτομο και στην επιτυχία είναι: ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ, ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΦΘΟΝΟΣ, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, Η ΤΑΣΗ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΠΕΙΡΕΣ και η συνήθεια να ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

Όλοι αυτοί οι κοινοί εχθροί της ανθρωπότητας, και πολύ περισσότεροι απ’ όσους αναφέρονται, καλύπτονται από τη μέθοδο του Νόμου της Επιτυχίας με τέτοιον τρόπο, που κάθε άτομο με μέση ευφυΐα θα τους καταπολεμήσει με ελάχιστη προσπάθεια ή κόπο.

Θα πρέπει να γνωρίσεις, από την αρχή, ότι η μέθοδος του Νόμου της Επιτυχίας έχει από καιρό ξεπεράσει το πειραματικό στάδιο, ότι έχει ήδη στο ενεργητικό της επιτεύγματα που αξίζουν σοβαρή σκέψη και ανάλυση. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις ότι η μέθοδος έχει εξεταστεί και υιοθετηθεί από μερικά από τα πρακτικότερα μυαλά της γενιάς μας.

Αρχικά, η μέθοδος του Νόμου της Επιτυχίας είχε τη μορφή διάλεξης που έκανε ο συγγραφέας σε, ουσιαστικά, κάθε πόλη, και σε πολλές από τις μικρότερες κωμοπόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών για πάνω από εφτά χρόνια.

“Μπορείς να το κάνεις εάν πιστέψεις ότι μπορείς!”

Στη διάρκεια αυτών των διαλέξεων ο συγγραφέας είχε βοηθούς τοποθετημένους στο ακροατήριο, ώστε να μπορεί να ερμηνεύει την αντίδραση εκείνων που άκουγαν τη διάλεξη. Με τον τρόπο αυτόν έμαθε επακριβώς τι επίδραση είχε στους ανθρώπους. Χάρη σε αυτή τη μελέτη και ανάλυση έγιναν πολλές αλλαγές.

Η πρώτη μεγάλη νίκη της φιλοσοφίας του Νόμου της Επιτυχίας σημειώθηκε όταν χρησιμοποιήθηκε από τον συγγραφέα ως βάση μιας μεθόδου με την οποία 3.000 άτομα εκπαιδεύτηκαν ως «στρατός πωλητών». Η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία κανενός είδους στον χώρο των πωλήσεων. Μέσω αυτής της εκπαίδευσης κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια (1.000.000) για τον εαυτό τους και να καταβάλουν στον συγγραφέα 30.000 δολάρια για τις υπηρεσίες του, μέσα σε μια περίοδο σχεδόν έξι μηνών.

Τα συγκεκριμένα άτομα από τις μικρές ομάδες πωλητών που πέτυχαν χάρη στη βοήθεια της μεθόδου είναι πάρα πολλά για να τα αναφέρουμε ονομαστικά στην Εισαγωγή, αλλά ο αριθμός είναι μεγάλος και τα οφέλη που αποκόμισαν από τη μέθοδο ήταν συγκεκριμένα.

Στόχος αυτών των Δεκαπέντε Νόμων είναι να αναπτύξεις ή να μπορέσεις να οργανώσεις όλη τη γνώση που κατέχεις και όλη όση θα αποκτήσεις στο μέλλον, ώστε να μετατρέψεις αυτή τη γνώση σε ΙΣΧΥ.

Ο Νόμος της Επιτυχίας

,
Η επιτυχία έγκειται στο πώς προσαρμόζεις τον εαυτό σου στο ολοένα και αδιάκοπα εναλλασσόμενο περιβάλλον της ζωής, με πνεύμα αρμονίας και νηφαλιότητας. Η αρμονία βασίζεται στην κατανόηση των δυνάμεων που αποτελούν το περιβάλλον μας. Συνεπώς, η μέθοδος αυτή είναι στην πραγματικότητα ένας «οδικός χάρτης» που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, επειδή βοηθά τον μαθητή να ερμηνεύσει, να κατανοήσει και να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο τις δυνάμεις του περιβάλλοντος της ζωής.

39.00