Μήνυμα Εκδότη

Ο Νομος της Επιτυχιας
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ

THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING

Για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το βιβλίο και ολόκληρο τον κόσμο της φιλοσοφίας του Napoleon Hill χάρη σε μια συζήτηση που είχα με έναν συνεργάτη μου, ένα φθινοπωρινό απόγευμα πριν μερικά χρόνια.

Παρόλο που είχα διαβάσει πολλά παρόμοια βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, ο Νόμος της Επιτυχίας μου κίνησε έντονα το ενδιαφέρον και με γοήτευσε χάρη στις απλές, αληθινές και διαχρονικές αρχές της επιτυχίας που παρουσιάζει και αναλύει.

Θεωρώ τιμή μου και χαίρομαι ιδιαιτέρως που παρουσιάζω αυτό το σημαντικό βιβλίο για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, διατηρώντας το μάλιστα στην αρχική του αυθεντική μορφή, όπως αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου εκατό χρόνια.

Εύχομαι από καρδιάς το βιβλίο αυτό να γίνει αφορμή για αυτογνωσία και να αποτελέσει την αρχή ενός μεγάλου και περιπετειώδους ταξιδιού, με προορισμό την επιτυχία.

Με την παρούσα έκδοση έχω σκοπό να μοιραστώ με τον Έλληνα αναγνώστη τη φιλοσοφία του Napoleon Hill για την επιτυχία -με την ευρεία έννοια. Επιθυμία μου είναι να μεταλαμπαδευτεί η γνώση αυτού του βιβλίου, ώστε να αποκτήσουμε όλοι μας το όραμα για μια πρακτικότερη και θετικότερη αντιμετώπιση της ζωής, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε τη γνώση αυτή, όσο τίποτα άλλο.

Δημήτρης Μητσόπουλος

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ