skepsou-kai-ploutise-8

Το βιβλίο αυτό, ΔΕΝ είναι ένα απλό «εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης». Ούτε ένας τυφλοσούρτης που αρκεί να το διαβάσει κανείς στα πεταχτά για να ωφεληθεί.

Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ γράφτηκε για να ψυχαγωγήσει.
Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαβαστεί και να αφομοιωθεί μόνο σε λίγες ημέρες, ούτε μόνο σε λίγες εβδομάδες.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη συντομότερη, και πλέον αξιόπιστη, φιλοσοφία ατομικής επίτευξης που παρουσιάστηκε ποτέ προς όφελος όσων αναζητούν ένα συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή τους.
Το βιβλίο αυτό θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία και σε κανέναν μαθητή ή μαθήτρια δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να αποφοιτήσει χωρίς να έχει περάσει με ικανοποιητικό βαθμό εξετάσεις πάνω σε αυτό.

Υπερβολικό; Όχι, καθόλου. Η φιλοσοφία αυτή δεν θα αντικαθιστούσε τα μαθήματα που διδάσκονται στα σχολεία, αλλά θα βοηθούσε κάποιον να οργανώσει και να εφαρμόσει την αποκτημένη γνώση, μετατρέποντάς την σε χρήσιμες υπηρεσίες με επαρκή ανταμοιβή, χωρίς σπατάλη χρόνου.

Στο βιβλίο αυτό, καρπός πολύχρονης, κοπιαστικής και μοναδικής έρευνας του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, μεταδίδει την εμπειρία 500 και πλέον πάμπλουτων ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν, χωρίς εφόδια εκτός από σκέψεις, ιδέες και οργανωμένα πλάνα.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι δεκατρείς αρχές πλουτισμού, απαραίτητες για κάθε άτομο που θέλει να συγκεντρώσει αρκετό χρήμα ώστε να εξασφαλίσει την οικονομική του ανεξαρτησία.  Εάν ακολουθήσεις το πλάνο με επιμονή, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανακαλύψεις και θα κάνεις κτήμα σου τη μυστική φόρμουλα με την οποία ο θρυλικός μεγιστάνας Άντριου Κάρνεγκι έφτιαξε τη μεγάλη του περιουσία.
Θα το τολμήσεις;

Θανάσης Βέμπος
Μεταφραστής

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ