Φιλοσοφία Εκδοτικού

Ο Νομος της Επιτυχιας
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του βιβλίου και οι διαχρονικές αρχές της φιλοσοφίας του Napoleon Hill, είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία ιδρύθηκε ο εκδοτικός οίκος THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING.

Η αγάπη μας για τα βιβλία προσωπικής εξέλιξης ήταν η διεγερτική δύναμη που μας ενέπνευσε να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στο αναγνωστικό κοινό τα μνημειώδη και παγκόσμια έργα «Ο Νόμος της Επιτυχίας» και «Σκέψου και Πλούτισε».

Με τα βιβλία των εκδόσεών μας, έχουμε σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας την αληθινή φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίζεται κάθε μορφή προσωπικής επιτυχίας. Επιθυμία μας είναι να μεταλαμπαδευτεί η γνώση αυτή, ώστε να αποκτήσουμε όλοι μας το όραμα για μια πρακτικότερη και θετικότερη αντιμετώπιση της ζωής.

H μετάδοση της ιδέας της φιλοσοφίας της επίτευξης στις καθημερινές μας σκέψεις, είναι για εμάς προτεραιότητα. Γι’ αυτό το λόγο στο πρότζεκτ που έχουμε δημιουργήσει οργανώνουμε σεμινάρια Προσωπικής Εξέλιξης βασισμένα στα δεκαέξι μαθήματα του Νόμου της Επιτυχίας, με σκοπό την κατανόηση και την εφαρμογή των διαχρονικών αρχών στην πράξη ώστε να γίνει κτήμα μας η τέχνη και η επιστήμη της επίτευξης.

 «Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις είναι το μυαλό σου.» Αξιοποίησέ το μέσα από μια συγκεκριμένη μέθοδο και σκηνοθέτησε τη ζωή σου.

Ευχόμαστε από καρδιάς τα βιβλία μας και οι δράσεις που πραγματοποιούμε να γίνουν αφορμή για αυτογνωσία και να αποτελέσουν την αρχή ενός μεγάλου και περιπετειώδους ταξιδιού, με προορισμό το «μαγικό τόπο» που ονειρευτήκαμε και μας αξίζει.

Ο Νόμος της Επιτυχίας δεν είναι απλά ένα ακόμα βιβλίο. Είναι η απαρχή μιας μεγάλης αλλαγής στη ζωή των ανθρώπων που το διάβασαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ερμού 41, 4ος όροφος, Θεσσαλονίκη

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κινητό: (+30) 6985 870000
Σταθερό: 2310 271207

EMAIL

info@thelawofsuccesspublishing.gr

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα μαθαίνουν καθετί νεότερο, δηλώστε το email σας εδώ:

Μείνετε Συντονισμένοι!

βιβλία προσωπικής εξέλιξης
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ