6-exthroi-sou

Κάθε άνθρωπος στη γη κάτι φοβάται. Οι περισσότεροι φόβοι κληρονομούνται. Στο κείμενο αυτό μπορείς να μελετήσεις τους έξι βασικούς φόβους που κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Πρέπει να κυριαρχήσεις στους φόβους σου προτού νικήσεις σε κάποιο αξιόλογο εγχείρημα της ζωής σου. Βρες πόσοι από τους έξι φόβους σε ταλανίζουν, αλλά το σημαντικότερο είναι να βρεις τρόπο να τους κατανικήσεις.Στην παραπάνω εικόνα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις τους έξι χειρότερους εχθρούς μας. Οι εχθροί αυτοί δεν είναι όμορφοι. Ο καλλιτέχνης που έφτιαξε την εικόνα δεν σχεδίασε τους χαρακτήρες τόσο άσχημους όσο είναι. Εάν το είχε κάνει, δεν θα τον πίστευε κανείς.

Όσο διαβάζεις γι’ αυτούς τους απαίσιους τύπους, ανάλυσε τον εαυτό σου και βρες ποιος απ’ αυτούς κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά ΣΕ ΣΕΝΑ!

Σκοπός του κειμένου είναι να βοηθηθεί ο αναγνώστης να αποδιώξει αυτούς τους θανατηφόρους εχθρούς. Πρόσεξε ότι οι έξι τύποι βρίσκονται πίσω σου και δεν μπορείς να τους δεις εύκολα.

Κάθε ανθρώπινο πλάσμα στη γη είναι δέσμιο, μέχρι κάποιον βαθμό, ενός ή περισσότερων από αυτούς τους αθέατους ΦΟΒΟΥΣ. Το πρώτο βήμα για την εξόντωση αυτών των εχθρών είναι να βρεις από πού και πώς τους απέκτησες.

Κατάφεραν να σε αρπάξουν στα νύχια τους μέσα από δύο μορφές κληρονομικότητας. Ο ένας είναι γνωστός ως φυσική κληρονομικότητα, την οποία μελέτησε βαθιά ο Δαρβίνος. Ο άλλος είναι γνωστός ως κοινωνική κληρονομικότητα, μέσω της οποίας οι φόβοι, οι δεισιδαιμονίες και οι δοξασίες ανθρώπων που έζησαν στον Μεσαίωνα, πέρασαν από τη μια γενιά στην άλλη.

Αρχικά, ας μελετήσουμε τον ρόλο που έπαιξε η φυσική κληρονομικότητα στη δημιουργία αυτών των έξι ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΟΒΩΝ. Αρχίζοντας από την αρχή, βρίσκουμε πως η Φύση είναι σκληρός οικοδόμος. Από την κατώτερη μορφή ζωής μέχρι την ανώτερη, η Φύση επέτρεψε στον ισχυρότερο να θηρεύεται τις πιο αδύναμες μορφές ζωής.

Τα φίδια θηρεύουν τα σκουλήκια και τα έντομα, τρώγοντάς τα. Τα πουλιά τρώνε τα ψάρια. Οι ανώτερες μορφές ζωής τρώνε τα πουλιά και η μία την άλλη, μέχρι τον άνθρωπο. Και ο άνθρωπος θηρεύει όλες τις κατώτερες μορφές ζωής και τον ίδιο τον ΑΝΘΡΩΠΟ!

Ολόκληρη η ιστορία της εξέλιξης είναι μια αδιάσπαστη αλυσίδα σκληρότητας και καταστροφής του ασθενέστερου από τον ισχυρότερο. Δεν είναι απορίας άξιο που οι ασθενέστερες μορφές ζωικής ζωής έμαθαν να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ισχυρότερο. Η συνείδηση του Φόβου δημιουργείται σε κάθε ζωντανό πλάσμα.

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ