παρουσίαση-βιβλίου-Δημήτρη-Τσέλιου-_-111-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Τσέλιος θα μας παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο: “111 Ερωτήσεις. που οι απαντήσεις τους θα αλλάξουν τη ζωή σου!

Θα μας μιλήσει για την ανάγκη του να μοιραστεί μαζί μας ένα από τα «εργαλεία» που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προσωπική του ανάπτυξη.
Οι 111 ερωτήσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του, είναι κάποιες από τις εκατοντάδες ερωτήσεις που έθεσε στον εαυτό του, προκειμένου να δημιουργήσει το προσωπικό του μονοπάτι προς την Αυτογνωσία, να ανακαλύψει τη δική του Αλήθεια, να οδηγηθεί στην Ιθάκη του.

Κάθε ερώτηση είναι σχεδιασμένη με αγάπη και προσοχή, με στόχο να οδηγήσει στη συνειδητοποίηση και ανατροπή στην καθημερινότητά σας. Οι απαντήσεις είναι δικές σας και χρειάζεται να τις ανακαλύψετε, να ανατρέξετε στις εσωτερικές σας πηγές και να βρείτε τον δικό σας δρόμο προς την αυθεντική ικανοποίηση και ευημερία.

51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
Τρίτη 5 Σεπτεμβίου | 20:30
ΑΙΘΟΥΣΑ: Μαρία Πολυδούρη

Κάθε ερώτηση είναι σχεδιασμένη με αγάπη και προσοχή, με στόχο να οδηγήσει στη συνειδητοποίηση και ανατροπή στην καθημερινότητά σας. Οι απαντήσεις είναι δικές σας και χρειάζεται να τις ανακαλύψετε, να ανατρέξετε στις εσωτερικές σας πηγές και να βρείτε τον δικό σας δρόμο προς την αυθεντική ικανοποίηση και ευημερία.
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ