θελω να το αποκτησω "Η σκέψη είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο έχεις τον απόλυτο έλεγχο".
Ο Νομος της Επιτυχιας
Η Φιλοσοφία του Βιβλίου

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ

Το βιβλίο αυτό, ΔΕΝ είναι ένα απλό «εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης».

Ούτε ένας τυφλοσούρτης που αρκεί να το διαβάσει κανείς στα πεταχτά για να ωφεληθεί. Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ γράφτηκε για να ψυχαγωγήσει.

Το βιβλίο αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαβαστεί και να αφομοιωθεί μόνο σε λίγες ημέρες, ούτε μόνο σε λίγες εβδομάδες.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη συντομότερη, και πλέον αξιόπιστη, φιλοσοφία ατομικής επίτευξης που παρουσιάστηκε ποτέ προς όφελος όσων αναζητούν ένα συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή τους.

Το βιβλίο αυτό θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία και σε κανέναν μαθητή ή μαθήτρια δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να αποφοιτήσει χωρίς να έχει περάσει με ικανοποιητικό βαθμό εξετάσεις πάνω σε αυτό.

Υπερβολικό; Όχι, καθόλου. Η φιλοσοφία αυτή δεν θα αντικαθιστούσε τα μαθήματα που διδάσκονται στα σχολεία, αλλά θα βοηθούσε κάποιον να οργανώσει και να εφαρμόσει την αποκτημένη γνώση, μετατρέποντάς την σε χρήσιμες υπηρεσίες με επαρκή ανταμοιβή, χωρίς σπατάλη χρόνου.

Στο βιβλίο αυτό, καρπός πολύχρονης, κοπιαστικής και μοναδικής έρευνας του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, μεταδίδει την εμπειρία 500 και πλέον πάμπλουτων ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν, χωρίς εφόδια εκτός από σκέψεις, ιδέες και οργανωμένα πλάνα.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι δεκατρείς αρχές πλουτισμού, απαραίτητες για κάθε άτομο που θέλει να συγκεντρώσει αρκετό χρήμα ώστε να εξασφαλίσει την οικονομική του ανεξαρτησία. Εάν ακολουθήσεις το πλάνο με επιμονή, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανακαλύψεις και θα κάνεις κτήμα σου τη μυστική φόρμουλα με την οποία ο θρυλικός μεγιστάνας Άντριου Κάρνεγκι έφτιαξε τη μεγάλη του περιουσία.

Θα το τολμήσεις;

Ο σκοπός του συγγραφέα στην ετοιμασία αυτής της μεθόδου ήταν διττός: από τη μία να βοηθήσει τον ευσυνείδητο μαθητή να βρει τις αδυναμίες του και από την άλλη να συμβάλει στη δημιουργία ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για να ξεπεραστούν αυτές οι αδυναμίες.

Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άνδρες και γυναίκες του κόσμου έπρεπε να διορθώσουν ορισμένα αδύνατα σημεία στην προσωπικότητά τους προτού ξεκινήσουν να πετυχαίνουν. Οι σημαντικότερες αδυναμίες που στέκουν εμπόδια ανάμεσα στο άτομο και στην επιτυχία είναι:

  • Αδιαλλαξία,
  •  Πλεονεξία,
  • Απληστία,
  • Φθόνος,
  • Καχυποψία,
  • Εκδίκηση,
  • Εγωπάθεια,
  • Αλαζονεία,
  • Η τάση να θερίζεις εκεί που δεν έσπειρες και
  • Η συνήθεια να ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα κερδίζεις.

Όλοι αυτοί οι κοινοί εχθροί της ανθρωπότητας, και πολύ περισσότεροι απ’ όσους αναφέρονται, καλύπτονται από τη μέθοδο του Νόμου της Επιτυχίας με τέτοιον τρόπο, που κάθε άτομο με μέση ευφυΐα θα τους καταπολεμήσει με ελάχιστη προσπάθεια ή κόπο.

“Το πιο ευπώλητο βιβλίο προσωπικής εξέλιξης παγκοσμίως!”

ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Απογράψου καθώς διαβάζεις το τελευταίο κεφάλαιο και βρες πόσα από αυτά τα «φαντάσματα» σου κλείνουν τον δρόμο

Προτού εφαρμόσεις επιτυχημένα οποιοδήποτε τμήμα αυτής της φιλοσοφίας, ο νους σου πρέπει να προετοιμαστεί για να τη λάβει. Η προετοιμασία δεν είναι δύσκολη. Αρχίζει με μελέτη, ανάλυση και κατανόηση των τριών εχθρών που θα πρέπει να εξαλείψεις. Αυτοί είναι η ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ και ο ΦΟΒΟΣ!

Η Έκτη Αίσθηση δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει όσο αυτά τα τρία αρνητικά, ή ένα από αυτά, παραμένουν στον νου σου. Τα μέλη αυτής της ανίερης τριάδας είναι στενοί συγγενείς. Όπου βρίσκεται το ένα, εκεί κοντά είναι και τα άλλα δύο.

Η ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι το σπέρμα του ΦΟΒΟΥ! Έχε το αυτό υπόψη ενόσω διαβάζεις. Η αναποφασιστικότητα αποκρυσταλλώνεται σε ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ και τα δυο τους αναμειγνύονται και γεννούν τον ΦΟΒΟ! Η διαδικασία ανάμειξης είναι συχνά αργή. Αυτός είναι ένας λόγος γιατί οι τρεις αυτοί εχθροί είναι τόσο επικίνδυνοι. Βλασταίνουν και μεγαλώνουν περνώντας απαρατήρητοι.

Σκέψου και Πλούτισε

,
"Η σκέψη είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτεις". Κοιτάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας, θα δεις ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Και, πράγματι, αυτό ισχύει. Ισχύει όμως μόνο για τους τολμηρούς. Εσύ, θα το τολμήσεις;

16.90

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ