27 Ιουλίου

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πληροφορίες του Event

Φράγκων 20
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54625 Ελλάδα
29 Μαΐου, 2024
18:00 - 21:00
WORKSHOP: Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) και οι εφαρμογές του στις σύγχρονες πωλήσεις και στην πειθώ

WORKSHOP:
Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) και οι εφαρμογές του στις σύγχρονες πωλήσεις και στην πειθώ

Με εισηγητή τον Νίκο Χουβαρδά, Speaker, Sales & Business Consultant & Life coach

Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Tony Robbins παγκόσμια γνωστός life coach και η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Oprah Gail Winfrey, δηλαδή τρεις από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του πλανήτη, χρησιμοποιούσαν τεχνικές NLP για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με το κοινό τους.

Εάν και η δική σας επαγγελματική ανάπτυξη και επιβίωση εξαρτάται από την ικανότητά σας να επικοινωνείτε και να πείθετε, τότε το Workshop “ O Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) και οι εφαρμογές του στις σύγχρονες πωλήσεις και στην πειθώ» πρέπει να σας ενδιαφέρει.


Workshop και NLP

O Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μια δυναμική μεθοδολογία αλλαγών που εστιάζει στη σχέση μεταξύ της γλώσσας, των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς. Είναι μια σειρά από  εργαλεία και τεχνικές, μια συναρπαστική τεχνολογία που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την προσωπική μας ελευθερία και επιτυχία.

Ασχολείται με την κατανόηση του πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος νους και πώς οι σκέψεις, η γλώσσα και τα συναισθήματα επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις ενέργειές μας. Πρόκειται για πετυχημένα μοντέλα επικοινωνίας, σκέψης και δράσης που όταν οι άνθρωποι τα  εφαρμόζουν στη ζωή τους, αλλάζουν ανεπιθύμητες συμπεριφορές και προκαλούν θετικές και σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Συγκεκριμένα στις πωλήσεις, ο ΝLP προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών εργαλείων και τεχνικών που μπορούν να ενισχύσουν τις ικανότητες των πωλητών να ασκούν επιρροή και να καθοδηγούν τους πελάτες στην συμφωνία ή στην αγορά ταχύτερα και χωρίς πίεση.

Προσφέρει στους πωλητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, προκαλώντας το αγοραστικό ενδιαφέρον και την οριστικοποίηση της πώλησης. Η ενημέρωση, κατανόηση και εφαρμογή αυτών των εργαλείων μπορεί να σας οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις, περισσότερα κέρδη, ευχαριστημένους πελάτες και μακροπρόθεσμη επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων.

Το Workshop αποτελεί το εισαγωγικό μέρος του προχωρημένου και κορυφαίου προγράμματος  εκπαίδευσης στις εφαρμογές των εργαλείων του NLP στις πωλήσεις, γνωστό ως «NLP IN SALES».  Το έχουν παρακολούθησει πωλητές B2B και B2C και  στελέχη πωλήσεων μεγάλων επιχειρήσεων όπως INART, ISOMAT , RIGAS CUCINE, PLAISIO & PLAISIO DOMAINI, PIAZZETTA, LIBERTY Real Estate κλπ, όπως και πωλητές  που συμμετείχαν στα επιμορφωτικά σεμινάρια του Κ.Α.ΕΛ.Ε.


Ποιος είναι ο σκοπός του  Workshop:

Να σας εισάγουμε στον μαγικό κόσμο του NLP και να σας δείξουμε πώς μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων.

1.    Να εξερευνήσουμε μαζί πώς ο NLP μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία με τους πελάτες, να αυξήσει την αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις και να ενισχύσει την ικανότητά μας να πείθουμε.

2.    Να αναλύσουμε τον όρο Neuro – Linguistic – programming NLP και πώς μπορεί να βοηθήσει τους πωλητές επιχειρήσεων και καταστημάτων να γίνουν αποτελεσματικότεροι και πιο επιδραστικοί, αυξάνοντας την επιρροή τους και καθοδηγώντας τους πελάτες στο να λαμβάνουν θετικές αγοραστικές αποφάσεις, χωρίς καμία πίεση.

3.    Να κάνουμε μια ξενάγηση στα εργαλεία, τις τεχνικές και τις εφαρμογές του NLP στις πωλήσεις και στην πειθώ που χρησιμοποιούν σήμερα οι κορυφαίοι πωλητές στον κόσμο για να επικοινωνούν με τους πελάτες αλλά και με τον εαυτό τους.

4.    Να παρουσιάσουμε τα επικοινωνιακά εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι πιο αποτελεσματικοί πωλητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτοί μέσα από την κατάλληλη χρήση γλωσσικών μοτίβων και επιχειρημάτων στοχεύουν στην επίκληση συναισθημάτων, τα οποία πυροδοτούν την θετική αγοραστική απόφαση των πελατών και την μείωση του φόβου και των αμφιβολιών τους.


Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες που η διαπροσωπική επικοινωνία αποτελεί βασικό τμήμα της δουλειάς τους.
  • Σε  πωλητές και στελέχη πωλήσεων σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, ασφαλιστές, μεσίτες, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, δικηγόρους αλλά και σε κάθε επαγγελματία που το εισόδημα του εξαρτάται από την δεξιότητά του να πείθει πελάτες.
  • Σε επιχειρηματίες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε νέους τρόπους προσέγγισης των πελατών  με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.
  • Σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει για τις εφαρμογές του μαγικού κόσμου του NLP ώστε να πείσει:
    • Έναν υποψήφιο εργοδότη να τον προσλάβει
    • Έναν προϊστάμενο για να λάβει αύξηση
    • Ένα παιδί να διαβάζει περισσότερο
    • Έναν σύντροφο για την καλλιέργεια μιας αρμονικής σχέσης
  • Σε κάθε άνθρωπο που η επικοινωνία της πειθούς αποτελεί βασικό στοιχείο της επιτυχίας του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Γνωρίστε τον εισηγητή:

Ο Νίκος Χουβαρδάς σπούδασε οικονομικά, Marketing και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.  Επιπλέον εκπαιδεύτηκε στο Business & Life Coaching στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ( Ε.Κ.Π.Α) και στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro -Linguistic Programming) στο Ηellenic institute for NLP .

Εδώ και 35  χρόνια ασχολείται με την επιχειρηματικότητα, το Sales consulting & mentoring  και είναι επαγγελματίας ομιλητής και εκπαιδευτής σε τεχνικές πωλήσεων, πειθούς και  άσκησης επιρροής.  Διδάσκει την εφαρμογή επικοινωνιακών τεχνικών του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού στις πωλήσεις αλλά και στην καθημερινή ζωή για επίτευξη στόχων και άριστων αποτελεσμάτων.

Για τουλάχιστον μια δεκαετία συνεργάσθηκε με το Κ.Α.ΕΛ.Ε Θεσσαλονίκης (Κέντρο ανάπτυξης Ελληνικού εμπορίου) ως εκπαιδευτής,  σε σεμινάρια εφαρμογών NLP στις λιανικές πωλήσεις, στο marketing και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σήμερα προσφέρει υπηρεσίες NLP Sales training, Business & Sales consulting, mentoring και Coaching σε εταιρίες, επιχειρήσεις, καταστήματα, ελευθέρους επαγγελματίες , πωλητές και επιχειρηματίες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το workshop, θα διεξαχθεί στα γραφεία του εκδοτικού: Φράγκων 20 | Θεσσαλονίκη | 2ος όροφος

Για κρατήσεις θέσεων συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 

WORKSHOP: Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) και οι εφαρμογές του στις σύγχρονες πωλήσεις και στην πειθώ

"*" indicates required fields

Κοινοποίηση:
0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ