nomos-kiriarxos_nous
Ο Νόμος της Επιτυχίας: Ο Κυρίαρχος Νους
 Η κυριότερη δουλειά του ανθρώπου στη ζωή είναι η επιτυχία!
 Ο δρόμος προς την επιτυχία ίσως εμποδίζεται –και εν γένει  εμποδίζεται– από πολλές επιρροές που πρέπει να εκλείψουν προτού επιτευχθεί ο στόχος. Ένα από τα πλέον φθοροποιά εμπόδια είναι αυτό της ατυχούς συμμαχίας με νόες που δεν εναρμονίζονται. Σε τέτοιες περιπτώσεις η συμμαχία πρέπει να διαλυθεί, διαφορετικά η ήττα και η αποτυχία είναι βέβαιες στο τέλος.
 Ο άνθρωπος που κυριάρχησε στους έξι βασικούς φόβους, ένας από τους οποίους είναι ο Φόβος της Επίκρισης, δεν θα διστάσει να αναλάβει δράση που θα φανεί ριζοσπαστική σε έναν πιο συμβατικό νου, όταν βρεθεί περικυκλωμένος και καθηλωμένος από ανταγωνιστικές συμμαχίες, ανεξάρτητα από τη φύση τους ή το ποιοι τις αποτελούν.   Είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερο να δεχτείς και να αντιμετωπίσεις την επίκριση, από το να σε καθηλώσει η αποτυχία και η λήθη εξαιτίας συμμαχιών –επιχειρηματικών ή κοινωνικών– που δεν είναι αρμονικές.
 Αληθεύει ότι μερικοί νόες δεν θα συγχωνευτούν με πνεύμα αρμονίας και δεν μπορούν να εξαναγκαστούν να το κάνουν, εξαιτίας της χημείας του εγκεφάλου, αλλά ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ –ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΥ!

(Απόσπασμα από το βιβλίο Ο Νόμος της Επιτυχίας)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ