organomenos-sxediasmos4
 Η ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Έμαθες πως όλα όσα δημιουργεί ή αποκτά ο άνθρωπος, ξεκινούν με τη μορφή ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, ότι η επιθυμία κάνει τα πρώτα της βήματα, από το αφηρημένο στο συγκεκριμένο, στο εργαστήριο της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ όπου δημιουργούνται και οργανώνονται τα ΠΛΑΝΑ για τη μετάβασή της.
Στο δεύτερο κεφάλαιο σου δόθηκαν οδηγίες να κάνεις έξι συγκεκριμένα πρακτικά βήματα ως πρώτη κίνηση για τον μετασχηματισμό της επιθυμίας για χρήμα στο χρηματικό της ισοδύναμο. Ένα από αυτά είναι η κατάστρωση ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ πρακτικού πλάνου ή πλάνων, μέσω των οποίων μπορεί να επιτευχθεί ο μετασχηματισμός.
Τώρα θα σου δοθούν οδηγίες πώς να καταστρώνεις πρακτικά πλάνα:
(α) Συμμάχησε με μία ομάδα ανθρώπων, όσων χρειαστεί, για την κατάστρωση και πραγμάτωση του πλάνου ή των πλάνων σου, για τη συσσώρευση χρήματος– χρησιμοποίησε, δηλαδή, την αρχή του Κυρίαρχου Νου που περιγράφεται σε μεταγενέστερο κεφάλαιο (η συμμόρφωση σ’ αυτή την οδηγία είναι απολύτως απαραίτητη. Μην το παραλείψεις).
(β) Προτού σχηματίσεις τη συμμαχία του «Κυρίαρχου Νου», αποφάσισε τι πλεονεκτήματα και οφέλη μπορείς να προσφέρεις εσύ στα μέλη της ομάδας σου σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία τους. Κανείς δεν θα δουλέψει επ’ αόριστον χωρίς κάποια μορφή ανταλλάγματος. Κανένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα απαιτήσει ούτε θα περιμένει από άλλον να εργαστεί χωρίς επαρκή ανταμοιβή, παρότι αυτή δεν χρειάζεται να είναι σώνει και καλά χρηματική.
(γ) Κανόνισε να συναντιέστε με τα μέλη της ομάδας του Κυρίαρχου Νου τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και συχνότερα εάν είναι εφικτό, ώσπου να τελειοποιήσετε μαζί το απαραίτητο πλάνο ή πλάνα για τη συσσώρευση χρήματος.
(δ) Διατήρησε ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ με κάθε μέλος της ομάδας του Κυρίαρχου Νου. Εάν δεν τηρήσεις αυτή την οδηγία μέχρι κεραίας, να αναμένεις την αποτυχία. Η αρχή του Κυρίαρχου Νου δεν μπορεί να ισχύσει όπου δεν επικρατεί ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ