Epimoni1
Η συνεχής προσπάθεια που είναι απαραίτητη για να αναπτύξεις πίστη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ! Δεν μπορεί να υποκατασταθεί από καμία άλλη ιδιότητα! Έχε το υπόψη σου αυτό και θα σε ενθαρρύνει στην αρχή, όταν η πρόοδος ίσως μοιάζει δύσκολη και αργή.

Όσοι έχουν καλλιεργήσει τη ΣΥΝΗΘΕΙΑ της επιμονής, εξασφαλίζονται ενάντια στην αποτυχία. Ανεξαρτήτως πόσες φορές θα ηττηθούν, τελικά φτάνουν στην κορυφή της σκάλας. Μερικές φορές φαίνεται να υπάρχει ένας κρυφός Οδηγός, καθήκον του οποίου είναι να δοκιμάζει τους ανθρώπους με κάθε λογής αποθαρρυντική εμπειρία. Όσοι ορθοποδούν μετά την ήττα και συνεχίζουν να προσπαθούν, φθάνουν. Και ο κόσμος αναφωνεί: «Μπράβο! Το ήξερα πως θα τα κατάφερνες!». Ο κρυμμένος Οδηγός δεν αφήνει κανέναν να σημειώσει μεγάλο επίτευγμα χωρίς να περάσει το ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ.
Όσοι δεν περνούν, απλώς δεν αποφοιτούν.

Όσοι «αποφοιτούν» ανταμείβονται πλουσιοπάροχα για την ΕΠΙΜΟΝΗ τους. Λαμβάνουν ως αποζημίωση ό,τι στόχο επιζητούν. Και δεν είναι μόνο αυτό! Λαμβάνουν κάτι απείρως σημαντικότερο από την υλική αποζημίωση –τη γνώση ότι «ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΕΝΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ».

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ