apodrasi-apo-to-spilaio

Μάικλ Τζόρνταν, Όπρα Γουίνφρι, Τόμας Έντισον, Λάιονελ Μέσι, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ…Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Είναι διάσημοι ‘’αποτυχημένοι’’!!!
Διαβάζοντας τις ιστορίες επιτυχίας αυτών των ανθρώπων και πολλών άλλων διάσημων ‘’αποτυχημένων’’, συνειδητοποίησα ότι όλοι αυτοί, κατάφεραν ότι κατάφεραν, όχι γιατί είχαν υπεράνθρωπες ικανότητες και μπορούσαν να ξεπερνούν τις αποτυχίες τους, αλλά γιατί είχαν δώσει μία διαφορετική ερμηνεία στην λέξη ‘’Αποτυχία’’.

Η πεποίθησή που είχαν υιοθετήσει για την αποτυχία ήταν, ότι είναι ένα αναγκαίο στάδιο που καλείσαι να περάσεις, προκειμένου να οδηγηθείς στην επιτυχία. Είναι ένα σημείο της διαδρομής, μία ευκαιρία να πάρεις ένα μάθημα, να διδαχτείς ώστε να γίνεις καλύτερος μέσα από αυτήν. Να γίνεις ακόμα πιο δυνατός!!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δώσει μία εντελώς αποδυναμωτική ερμηνεία στην αποτυχία. Την έχουν ταυτίσει με την καταστροφή. Και, εάν δώσεις μία τέτοια ερμηνεία, μάντεψε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μα φυσικά καταστροφικό!!! Συνειδητοποίησα ότι η αποτυχία, από μόνη της, δεν έχει την δυνατότητα να καταστρέψει έναν άνθρωπο, η καταστροφική ερμηνεία όμως που θα της δώσουμε, μπορεί!!!

(Απόσπασμα από το βιβλίο Απόδραση από το σπήλαιο)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ