organomenos-sxediasmos

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι πληροφορίες που δίδονται θα βοηθήσουν πρακτικά όποιον έχει να διαθέσει κάποια μορφή προσωπικής υπηρεσίας, αλλά θα έχουν ανεκτίμητο όφελος για όσους φιλοδοξούν να γίνουν ηγέτες στις επιλεγμένες τους ασχολίες.

Εν γένει, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων. Ο ένας είναι ο ΗΓΕΤΗΣ και ο άλλος ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ. Αποφάσισε εξαρχής εάν προτίθεσαι να γίνεις ηγέτης στον χώρο σου, ή να παραμείνεις ακόλουθος. Η διαφορά στις απολαβές είναι τεράστια. Ο ακόλουθος δεν μπορεί να αναμένει λογικά τις απολαβές που αξίζουν στον ηγέτη, παρότι πολλοί ακόλουθοι κάνουν το σφάλμα να το περιμένουν.

Δεν είναι ντροπή να είσαι ακόλουθος. Από την άλλη μεριά, δεν είναι και έπαινος να παραμείνεις ακόλουθος. Οι περισσότεροι μεγάλοι ηγέτες άρχισαν σαν ακόλουθοι. Έγιναν μεγάλοι ηγέτες, επειδή είχαν ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να ακολουθήσει έναν ηγέτη έξυπνα, δεν μπορεί να γίνει αποτελεσματικός ηγέτης. Όποιος μπορεί να ακολουθήσει έναν ηγέτη αποτελεσματικά, είναι συνήθως εκείνος που γίνεται ηγέτης πιο γοργά. Ο ευφυής ακόλουθος έχει πολλά πλεονεκτήματα, ανάμεσά τους, η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ