organomenos-sxediasmos-6
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ «ΠΠΠ»; 
 
Οι αιτίες της επιτυχίας στην ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ και μόνιμη διάθεση υπηρεσιών, περιγράφηκαν με σαφήνεια. Εάν αυτές οι αιτίες δεν μελετηθούν, αναλυθούν, κατανοηθούν και ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, κανείς δεν μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικά και μόνιμα τις υπηρεσίες του. Κάθε άτομο πρέπει να είναι ο πωλητής των δικών του προσωπικών υπηρεσιών. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ, η ΠΟΣΟΤΗΤΑ των παρεχόμενων υπηρεσιών και το ΠΝΕΥΜΑ με το οποίο προσφέρονται, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την τιμή και τη διάρκεια της απασχόλησης. Για να διαθέσεις αποτελεσματικά τις προσωπικές σου υπηρεσίες (κάτι που σημαίνει μόνιμη αγορά με ικανοποιητική τιμή, υπό ευχάριστες συνθήκες), πρέπει να υιοθετήσεις και να ακολουθήσεις τη φόρμουλα «ΠΠΠ», που σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ συν ΠΟΣΟΤΗΤΑ συν το κατάλληλο ΠΝΕΥΜΑ συνεργασίας, ίσον τέλεια πώληση υπηρεσιών. Να έχεις κατά νου τη φόρμουλα «ΠΠΠ» αλλά κάνε κάτι περισσότερο –ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!
  Ας αναλύσουμε τη φόρμουλα για να σιγουρευτούμε ότι καταλαβαίνουμε επακριβώς τι σημαίνει.
1. ΠΟΙΟΤΗΤΑ υπηρεσιών είναι η φροντίδα κάθε λεπτομέρειας, αναλόγως της θέσης σου, με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο, πάντα με τη μεγαλύτερη επάρκεια κατά νου.
2. ΠΟΣΟΤΗΤΑ υπηρεσιών σημαίνει τη ΣΥΝΗΘΕΙΑ να προσφέρεις όλες τις υπηρεσίες που είσαι ικανός να παράσχεις, κάθε φορά, αποσκοπώντας να αυξήσεις τον όγκο των προσφερόμενων υπηρεσιών όσο βελτιώνεις την ικανότητά σου μέσω πρακτικής και εμπειρίας. Δίνεται ξανά έμφαση στη λέξη ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
3. ΠΝΕΥΜΑ υπηρεσίας, σημαίνει ΣΥΝΗΘΕΙΑ ευχάριστης και αρμονικής συμπεριφοράς που θα αυξήσει τη συνεργασία από τους συνέταιρους και τους συναδέλφους.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ