skepsou-(egkefalos)2

Ένας σταθμός εκπομπής και λήψης σκέψεων

Όταν διεγερθεί ή αναβαθμιστεί σε υψηλή συχνότητα δόνησης, ο νους γίνεται δεκτικότερος στη δόνηση της σκέψης που φτάνει από εξωτερικές πηγές μέσω του αιθέρα. Αυτή η αναβάθμιση λαμβάνει χώρα μέσω των θετικών ή των αρνητικών συναισθημάτων. Μέσω των συναισθημάτων, οι δονήσεις της σκέψης αυξάνονται.

Οι δονήσεις εξαιρετικά υψηλής συχνότητας είναι οι μοναδικές που παραλαμβάνει και μεταφέρει ο αιθέρας από τον έναν εγκέφαλο στον άλλον. Η σκέψη είναι ενέργεια που πάλλεται με εξαιρετικά υψηλή συχνότητα δόνησης. Η σκέψη που έχει τροποποιηθεί ή αναβαθμιστεί από οποιοδήποτε μείζον συναίσθημα, δονείται με πολύ υψηλότερη συχνότητα από τη συνηθισμένη σκέψη και αυτός ο τύπος σκέψης είναι που περνάει από τον έναν εγκέφαλο στον άλλον μέσω του μηχανισμού εκπομπής του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το συναίσθημα του σεξ είναι στην κορυφή της λίστας των συναισθημάτων από πλευράς έντασης και κινητοποίησης. Ο εγκέφαλος που διεγείρεται από το συναίσθημα του σεξ, δονείται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα απ’ όταν το συγκεκριμένο συναίσθημα είναι ήπιο, ή απουσιάζει.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ