iposeiniditos-nous

Σκέψου και Πλούτισε – Ο Υποσυνείδητος νους

ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΡΑ–ΝΥΧΤΑ. Μέσω κάποιας διαδικασίας, άγνωστης στον άνθρωπο, το υποσυνείδητο αντλεί από τις δυνάμεις της Άπειρης Ευφυΐας και μετασχηματίζει τις επιθυμίες στο υλικό τους ισοδύναμο, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο πρακτικά μέσα με τα οποία μπορεί να γίνει αυτό.
Δεν μπορείς να ελέγξεις ολοκληρωτικά το υποσυνείδητο, αλλά μπορείς να του παραδώσεις οποιοδήποτε πλάνο, επιθυμία ή σκοπό επιθυμείς να μετασχηματίσεις σε απτή μορφή. Διάβασε ξανά τις οδηγίες χρήσης του υποσυνείδητου στο κεφάλαιο για την αυθυποβολή.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που στηρίζουν την πεποίθηση πως το υποσυνείδητο είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ανθρώπου και Άπειρης Ευφυΐας. Είναι το διάμεσο με το οποίο μπορεί να αντλήσει κανείς τις δυνάμεις της Άπειρης Ευφυΐας. Μόνο αυτό περιέχει τη μυστική διαδικασία με την οποία οι νοητικοί παλμοί τροποποιούνται και μεταλλάσσονται στο πνευματικό τους ισοδύναμο. Μόνο αυτό είναι το μέσο με το οποίο η προσευχή μπορεί να μεταδοθεί στην πηγή που είναι ικανή να της απαντήσει.
Οι προοπτικές της δημιουργικής προσπάθειας σε συνδυασμό με το υποσυνείδητο είναι εκπληκτικές και άδηλες. Προκαλούν δέος.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ