orthi-skepsi-3

Οι σκέψεις είναι ζωντανά πλάσματα!

Πολλοί πιστεύουν πως κάθε ολοκληρωμένη σκέψη ενεργοποιεί μια ατέρμονη δόνηση, την οποία αυτός που την απελευθερώνει θα πρέπει να την αντιμετωπίσει κάποια στιγμή αργότερα. Ότι ο ίδιος ο άνθρωπος δεν είναι παρά η υλική εκδήλωση μιας σκέψης που ενεργοποιήθηκε από την άπειρη ευφυΐα.

«Μπορείς να το κάνεις εάν ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ότι μπορείς!»

Αυτή η φράση βασίζεται πάνω σε μια μεγάλη αλήθεια!
Παρατήρησε την έμφαση στη λέξη «ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ». Πίσω από τη λέξη «πίστη» κρύβεται η δύναμη με την οποία θα ενεργοποιήσεις και θα ζωοποιήσεις τις υποβολές που περνάς στον υποσυνείδητο νου σου, μέσω της αρχής της Αυθυποβολής, με τη βοήθεια του νόμου του Κυρίαρχου Νου. Μην παραβλέψεις το σημείο αυτό. Δεν έχεις την πολυτέλεια να το κάνεις, επειδή είναι η αρχή, η μέση και το τέλος όλης της ισχύος που θα αποκτήσεις ποτέ.

Κάθε σκέψη πλάθει!

Ωστόσο, δεν είναι κάθε σκέψη δημιουργική ή θετική. Εάν κάνεις σκέψεις δυστυχίας και φτώχειας και δεν βλέπεις τρόπο να αποφύγεις αυτές τις συνθήκες, τότε οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν αυτές τις συνθήκες και θα καταραστείς τον εαυτό σου με αυτές. Όμως, αντίστρεψε τη διαδικασία, κάνε σκέψεις θετικότητας και προσδοκίας και αυτές θα πλάσουν τις αντίστοιχες συνθήκες.
(Απόσπασμα από το βιβλίο Ο Νόμος της Επιτυχίας)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ