o kyriarxos_nous
ΝΟΗΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ: Είναι γεγονός ότι η νοητική χημεία μπορεί να εφαρμοστεί καταλλήλως στις καθημερινές υποθέσεις του οικονομικού και εμπορικού κόσμου.
Μέσω της συγχώνευσης δύο ή περισσότερων νοών, σε πνεύμα ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, η αρχή της νοητικής χημείας μπορεί να αναπτύξει επαρκή ισχύ, ώστε να βοηθήσει τα άτομα, οι νόες των οποίων συγχωνεύτηκαν, να πραγματοποιήσουν φαινομενικά υπεράνθρωπους άθλους. Η ισχύς είναι η δύναμη με την οποία ο άνθρωπος πετυχαίνει σε κάθε εγχείρημα. Κάθε ομάδα ανθρώπων που κατέχει τη σοφία να υποτάξει την ατομική προσωπικότητα του καθενός και τα άλλα άμεσα ατομικά συμφέροντα, μέσω της συγχώνευσης των νοών τους σε πνεύμα τέλειας αρμονίας, απολαμβάνει ισχύ απεριόριστης έντασης.
Παρατήρησε, και θα ωφεληθείς, πόσες φορές επαναλαμβάνεται η λέξη «αρμονία» στην Εισαγωγή! Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη «Κυρίαρχου Νου», εάν δεν υπάρχει το στοιχείο της ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ. Οι μονάδες του ενός νου δεν θα συγχωνευτούν με εκείνες ενός άλλου, ΕΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ «ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ» ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΤΕΛΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΣΚΟΠΟΥ. Μόλις οι δύο νόες αρχίζουν να τραβούν διαφορετικό δρόμο, οι μονάδες κάθε νου διαχωρίζονται και το τρίτο στοιχείο, γνωστό ως «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΝΟΥΣ», που αναπτύχθηκε από τη φιλική ή αρμονική συμμαχία, θα αποσυντεθεί.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Ο Νόμος της Επιτυχίας)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ