Σκέψου και Πλούτισε -Αποκτώντας ισχύ μέσω του Κυρίαρχου Νου
Ο Κυρίαρχος Νους μπορεί να οριστεί ως «συντονισμός γνώσης και προσπάθειας, σε πνεύμα αρμονίας, μεταξύ δύο ή περισσότερων, για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού».
 Κανένα μεμονωμένο άτομο δεν έχει αρκετή ισχύ χωρίς Κυρίαρχο Νου. Σε προηγούμενο κεφάλαιο δόθηκαν οδηγίες για την κατάστρωση ΠΛΑΝΩΝ για να μετασχηματιστεί η ΕΠΙΘΥΜΙΑ σε χρηματικό ισοδύναμο. Εάν εκτελέσεις αυτές τις οδηγίες με ΕΠΙΜΟΝΗ και ευφυΐα και επιλέξεις προσεκτικά την ομάδα του Κυρίαρχου Νου, θα έχεις μισοπετύχει τον αντικειμενικό σου στόχο προτού καν το καταλάβεις.
Για να καταλάβεις καλύτερα την «αδιόρατη» δυναμική της διαθέσιμης ισχύος, μέσω μίας προσεκτικά επιλεγμένης ομάδας Κυρίαρχου Νου, θα εξηγήσουμε εδώ τα δύο χαρακτηριστικά της αρχής του Κυρίαρχου Νου, ένα από τα οποία είναι οικονομικής φύσης και το άλλο ψυχικής. Το οικονομικό είναι προφανές. Κάθε άτομο που διαθέτει τις συμβουλές, τις παραινέσεις και τη συνεργασία μίας ομάδας ανθρώπων που του παραχωρούν πρόθυμη βοήθεια με πνεύμα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, διαθέτει οικονομικά πλεονεκτήματα. Αυτή η μορφή συνεργατικού συνασπισμού έχει αποτελέσει τη βάση για σχεδόν κάθε μεγάλη περιουσία. Από το πόσο θα κατανοήσεις αυτή τη μεγάλη αλήθεια, θα καθοριστεί και η οικονομική σου επιφάνεια.
 Η ψυχική πτυχή της αρχής του Κυρίαρχου Νου είναι πιο αφηρημένη και πολύ πιο δύσκολο να γίνει κατανοητή, επειδή αναφέρεται στις πνευματικές δυνάμεις με τις οποίες το ανθρώπινο γένος, ως σύνολο, δεν είναι καλά εξοικειωμένο. Ίσως πιάσεις κάτι σημαντικό στην ακόλουθη δήλωση: «Πάντα, όταν δύο νόες αλληλοπροσεγγίζονται, δημιουργούν μία τρίτη, αόρατη, άπιαστη δύναμη που μπορεί να παρομοιαστεί με έναν τρίτο νου».
  Έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν μόνο δύο γνωστά στοιχεία σε ολόκληρο το σύμπαν –η ενέργεια και η ύλη. Είναι πασίγνωστο ότι η ύλη μπορεί να διασπαστεί σε μόρια, άτομα και ηλεκτρόνια. Υπάρχουν μονάδες ύλης που μπορούν να απομονωθούν, να διαχωριστούν και να αναλυθούν.
 Κατά τον ίδιο τρόπο, υπάρχουν και μονάδες ενέργειας.
 Ο ανθρώπινος νους είναι μια μορφή ενέργειας, ένα μέρος της οποίας είναι πνευματικής φύσης. Όταν οι νόες δύο ανθρώπων συντονίζονται σε ΠΝΕΥΜΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, οι πνευματικές μονάδες ενέργειας του καθενός εκδηλώνουν συνάφεια, η οποία συνιστά την «ψυχική» πτυχή του Κυρίαρχου Νου.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ