skepsou_epimoni
Εάν ανακαλύψεις ότι υστερείς σε ΕΠΙΜΟΝΗ, επικέντρωσε την προσοχή σου στις οδηγίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο κεφάλαιο. Περικυκλώσου από μία ομάδα ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΝΟΥ και μέσω της συνεργατικής προσπάθειας των μελών της, μπορείς να αναπτύξεις επιμονή. Θα βρεις συμπληρωματικές οδηγίες για την ανάπτυξη επιμονής στα κεφάλαια για την αυθυποβολή και τον υποσυνείδητο νου. Ακολούθα τις οδηγίες που περιγράφονται στα κεφάλαια, ώσπου η συνήθεια να παραδώσει στο υποσυνείδητο μια σαφή εικόνα του αντικειμένου της ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ σου. Από το σημείο αυτό και μετά, δεν θα πλήττεσαι από την έλλειψη επιμονής.
Το υποσυνείδητό σου λειτουργεί συνεχώς όσο είσαι ξύπνιος και ενώ κοιμάσαι. Σπασμωδικές ή περιστασιακές προσπάθειες να εφαρμόσεις τους κανόνες δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Για να πάρεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ πρέπει να εφαρμόσεις όλους τους κανόνες,      ώσπου η εφαρμογή να γίνει σταθερή σου συνήθεια. Με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορείς να αναπτύξεις την απαραίτητη «συνείδηση του χρήματος».
Η ΦΤΩΧΕΙΑ ελκύεται από όποιον ο νους του την ευνοεί, όπως το χρήμα έλκεται από εκείνον με νου προετοιμασμένο καταλλήλως να το προσελκύσει, μέσω των ίδιων νόμων. Η «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ». Η «συνείδηση της φτώχειας» αναπτύσσεται χωρίς συνειδητή εφαρμογή των συνηθειών που την ευνοούν. Η «συνείδηση του χρήματος» πρέπει να δημιουργηθεί, εκτός εάν κάποιος γεννηθεί με αυτήν.
Άδραξε την πλήρη σημασία των δηλώσεων της προηγούμενης παραγράφου και θα κατανοήσεις τη σπουδαιότητα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ στη συσσώρευση πλούτου. Χωρίς ΕΠΙΜΟΝΗ, θα νικηθείς προτού καν αρχίσεις. Με την ΕΠΙΜΟΝΗ θα νικήσεις.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ