Σκέψου και Πλούτισε – Ο εγκέφαλος
Η σκέψη είναι ενέργεια που πάλλεται με εξαιρετικά υψηλή συχνότητα δόνησης. Η σκέψη που έχει τροποποιηθεί ή αναβαθμιστεί από οποιοδήποτε μείζον συναίσθημα, δονείται με πολύ υψηλότερη συχνότητα από τη συνηθισμένη σκέψη και αυτός ο τύπος σκέψης είναι που περνάει από τον έναν εγκέφαλο στον άλλον μέσω του μηχανισμού εκπομπής του ανθρώπινου εγκεφάλου.
  Το συναίσθημα του σεξ είναι στην κορυφή της λίστας των συναισθημάτων από πλευράς έντασης και κινητοποίησης. Ο εγκέφαλος που διεγείρεται από το συναίσθημα του σεξ, δονείται με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα απ’ όταν το συγκεκριμένο συναίσθημα είναι ήπιο, ή απουσιάζει.
  Η μεταστοιχείωση του σεξ έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας δόνησης σε τέτοιον βαθμό, που η Δημιουργική Φαντασία γίνεται εξαιρετικά δεκτική σε ιδέες που συλλαμβάνει από τον αιθέρα. Από την άλλη μεριά, όταν ο εγκέφαλος δονείται με υψηλή συχνότητα, όχι μόνο ελκύει σκέψεις και ιδέες που εκπέμπουν άλλοι εγκέφαλοι μέσω του αιθέρα, αλλά προσδίδει στις δικές του σκέψεις το συναίσθημα που απαιτείται ώστε αυτές οι σκέψεις να συλληφθούν από το υποσυνείδητο.
  Έτσι, βλέπεις πως χάρη στην αρχή της εκπομπής, αναμειγνύεις συναίσθημα με τις σκέψεις σου και τις περνάς στο υποσυνείδητό σου.
  Το υποσυνείδητο είναι ο «σταθμός εκπομπής» του εγκεφάλου από τον οποίο εκπέμπονται οι δονήσεις της σκέψης. Η Δημιουργική Φαντασία είναι η «συσκευή λήψης» μέσω της οποίας λαμβάνονται οι δονήσεις της σκέψης από τον αιθέρα.
  Μαζί με τον σημαντικό παράγοντα του υποσυνείδητου και την ικανότητα της Δημιουργικής Φαντασίας, που αποτελεί τη συσκευή εκπομπής και λήψης της νοητικής εκπομπής, σκέψου τώρα την αρχή της αυθυποβολής, δηλαδή το μέσο με το οποίο θα θέσεις σε λειτουργία αυτόν τον νοητικό ραδιοσταθμό σου.
  Με τις οδηγίες που δόθηκαν στο κεφάλαιο περί αυθυποβολής πληροφορήθηκες με σαφήνεια τη μέθοδο με την οποία η ΕΠΙΘΥΜΙΑ μπορεί να μεταστοιχειωθεί στο χρηματικό της ισοδύναμο.
  Η λειτουργία του νοητικού ραδιοσταθμού σου είναι μία σχετικά απλή διαδικασία. Απλώς πρέπει να έχεις τρία πράγματα στο μυαλό σου, και να τα εφαρμόσεις όταν θες να χρησιμοποιήσεις τον νοητικό ραδιοσταθμό σου –το ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και την ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗ. Το ερέθισμα μέσω του οποίου θα ενεργοποιήσεις αυτές τις τρεις αρχές περιγράφηκε –η όλη διαδικασία ξεκινά με την ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ