Σκέψου και Πλούτισε – Ο υποσυνείδητος νους
Ποτέ δεν συζητώ για το υποσυνείδητο χωρίς να νιώσω μικρότητα και κατωτερότητα, εξαιτίας ίσως του ότι η γνώση του ανθρώπου πάνω στο θέμα είναι αξιοθρήνητα περιορισμένη. Το ίδιο το γεγονός ότι το υποσυνείδητο είναι το μέσο επικοινωνίας μεταξύ σκεπτόμενου νου και Άπειρης Ευφυΐας, είναι από μόνο του μία σκέψη που παραλύει τη λογική.
  Όταν αποδεχτείς ως πραγματικότητα την ύπαρξη του υποσυνείδητου και κατανοήσεις τις προοπτικές του ως μέσο μετασχηματισμού των ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ σου στο υλικό ή χρηματικό τους ισοδύναμο, θα κατανοήσεις την πλήρη σπουδαιότητα των οδηγιών που σου δόθηκαν στο κεφάλαιο για την ΕΠΙΘΥΜΙΑ. Θα κατανοήσεις γιατί επανειλημμένα τονίστηκε ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ. Θα καταλάβεις, επίσης, την αναγκαιότητα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ στην τήρηση των οδηγιών.
  Οι δεκατρείς αρχές είναι τα ερεθίσματα μέσω των οποίων θα αποκτήσεις την ικανότητα να έχεις πρόσβαση και να επηρεάζεις το υποσυνείδητο. Μην αποθαρρυνθείς εάν δεν μπορέσεις να τα καταφέρεις με την πρώτη. Θυμήσου πως το υποσυνείδητο μπορεί να κατευθυνθεί εκουσίως μόνο μέσω της συνήθειας, βάσει των οδηγιών που δόθηκαν στο κεφάλαιο για την ΠΙΣΤΗ. Δεν είχες ακόμα χρόνο να κάνεις κτήμα σου την πίστη. Να είσαι υπομονετικός. Να είσαι επίμονος.
  Πολλές δηλώσεις στα κεφάλαια για την πίστη και την αυθυποβολή θα επαναληφθούν εδώ προς όφελος του ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΣΟΥ. Θυμήσου ότι το υποσυνείδητό σου λειτουργεί είτε κάνεις προσπάθεια να το επηρεάσεις είτε όχι. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι οι σκέψεις φτώχειας και φόβου και όλες οι αρνητικές σκέψεις διεγείρουν το υποσυνείδητό σου, εκτός εάν υπερνικήσεις αυτές τις σκέψεις και του δώσεις πιο επιθυμητή τροφή να καταναλώσει.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ