Σκέψου και Πλούτισε – Ο υποσυνείδητος Νους
Προς το παρόν αρκεί να θυμάσαι ότι ζεις καθημερινά σε ένα πέλαγος από σκέψεις που φτάνουν στο υποσυνείδητό σου χωρίς να το ξέρεις. Κάποιες από αυτές είναι θετικές, κάποιες αρνητικές. Πρέπει να προσπαθήσεις να αποκλείσεις τη ροή των αρνητικών σκέψεων και να επηρεάσεις εκούσια το υποσυνείδητό σου μέσω θετικών σκέψεων ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.
Όταν το καταφέρεις, θα κατέχεις το κλειδί που ξεκλειδώνει την πόρτα του υποσυνείδητού σου. Επιπλέον θα ελέγχεις την πόρτα αυτή τόσο καλά, που καμία ανεπιθύμητη σκέψη δεν θα μπορεί να επηρεάσει το υποσυνείδητό σου.   Όλα όσα δημιουργεί ο άνθρωπος, ΑΡΧΙΖΟΥΝ με τη μορφή ενός παλμού σκέψης. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει τίποτα που να μην το έχει συλλάβει προηγουμένως ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ. Με τη βοήθεια της φαντασίας, οι παλμοί σκέψης μπορούν να συναρμολογηθούν σε πλάνα. Η φαντασία, όταν είναι υπό έλεγχο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάστρωση σχεδίων ή σκοπών που οδηγούν στην επιτυχία στον επιλεγμένο σου χώρο.
Όλοι οι παλμοί σκέψης που προορίζονται για μετασχηματισμό στο υλικό τους ισοδύναμο και φυτεύονται εκούσια στο υποσυνείδητο, πρέπει να περάσουν από τη φαντασία και να αναμειχθούν με πίστη. Η «ανάμειξη» πίστης με το πλάνο ή τον σκοπό που προορίζεται για παράδοση στο υποσυνείδητο, μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με τη φαντασία.
Από αυτά, θα παρατήρησες ήδη ότι η εκούσια χρήση του υποσυνείδητου απαιτεί συντονισμό και εφαρμογή όλων των αρχών.
Η Έλλα Γουίλερ Γουίλκοξ απέδειξε ότι κατανοεί την ισχύ του υποσυνείδητου όταν έγραψε:
  Μία σκέψη τι θα κάνει δεν το ξέρεις.
  Θα φέρει την αγάπη ή το μίσος;
  Όντα είν’ οι σκέψεις ζωντανά,
  ταχύτερες είν’ πιο πολύ κι από γοργόφτερο πουλί.
 Τον νόμο τον συμπαντικό τηρούν:
 Κάθε μία τους, σκέψη ολόιδια γεννά,
 που πίσω γυρίζει να σου φέρει
 ό,τι απ’ το μυαλό σου βγήκε.

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ