skinothetise-tin-zoi-sou-8

Υπάρχουν τρία βήματα προς την ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Έχεις ΗΔΗ κάνει το πρώτο, επειδή κρατάς στα χέρια σου το «ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ» και μάλλον το έχεις και στην κατοχή σου.

Αν έχεις διαβάσει ολόκληρο το βιβλίο, τότε ΗΔΗ έχεις κάνει και το δεύτερο βήμα
Ποιο είναι το τρίτο βήμα;

Το τρίτο είναι το πιο δύσκολο αλλά και το πιο δημιουργικό. Είναι να εφαρμόσεις στην πράξη όλες αυτές τις αρχές της επιτυχίας.Είμαι σίγουρος ότι το βιβλίο βρίσκεται σε καλά χέρια και ότι θα πετύχεις. Θα χρειαστείς όμως μια μικρή τονωτική «ένεση» για να εμπνευστείς περισσότερο. Οπότε θα ήθελα να κάνεις μία μικρή άσκηση, σαν αυτές που κάνουμε στα workshop για τον Νόμο της Επιτυχίας.

Αναρωτήσου απλά, τι ήταν εκείνο που σε ώθησε να αγοράσεις αυτό το βιβλίο, παρότι θα άκουσες πολλούς να σου λένε ότι αυτά είναι «Αμερικανιές». Δεν θα κρίνουμε τώρα πόσο κλισέ και συμπλεγματική είναι αυτή η λέξη. Σύμφωνοι, το βιβλίο είναι μια φιλοσοφία της επίτευξης γραμμένη από έναν Αμερικανό. Ο Αμερικανός αυτός όμως έχει μελετήσει βαθιά και επηρεαστεί από όλη την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.

Θα άκουσες πολλούς να σου λένε, «εντάξει, τα ξέρουμε αυτά». Εσύ όμως αναρωτήσου τι ήταν εκείνο που σε ώθησε να μελετήσεις αυτό το βιβλίο. Ακόμα κι αν «τα ξέρουμε», δεν τα εφαρμόζουμε. Κι η θεωρία, όσο καλή και αν είναι, δεν έχει και πολλή αξία αν δεν γίνεται πράξη.
Αν είσαι ειλικρινής με τις απαντήσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου, τότε θα γυρίσεις πίσω στην ιστορία της ζωής σου και θα ερμηνεύσεις καλύτερα τις επιρροές (θετικές ή αρνητικές) που έλαβες από το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσες και ζεις.

Σκέψου λοιπόν και το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις πιο πλούσιος, τουλάχιστον σε γνώση και αυτογνωσία επειδή, όπως λέει ο Napoleon Hill, η σκέψη είναι το μοναδικό πράγμα πάνω στο οποίο έχουμε ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο. Το μυαλό μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτουμε. Όταν η πύρινη επιθυμία που σε κατακαίει αναμειγνύεται με ένα συγκεκριμένο, κύριο σκοπό, τότε ό,τι τώρα φαίνεται δύσκολο, μπορεί να υλοποιηθεί.

Πολλοί λένε ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες.
Α, ναι, αυτό ισχύει! Όμως ισχύει ΜΟΝΟ για τους τολμηρούς.
ΕΣΥ, θα το τολμήσεις;

 

(Απόσπασμα από το βιβλίο Σκέψου και Πλούτισε)

Αφήστε μια απάντηση

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ